KS KS Daffy Duck 62 Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 2.083 Çözümler 16 Beğeniler 1.330 Yer İstanbul 29 Nisan 2024 #11 Dracula dedi: İşe yaradı mı hocam? Genişletmek için tıkla... Sanırım artık emülatörler için sanallaştırma şart. İşe yaramadı.
Dracula dedi: İşe yaradı mı hocam? Genişletmek için tıkla... Sanırım artık emülatörler için sanallaştırma şart. İşe yaramadı.
Devrimci Kedi Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.605 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 2.209 Yer Beylikdüzü/İstanbul 29 Nisan 2024 #12 Daffy Duck dedi: Sanırım artık emülatörler için sanallaştırma şart. İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... O ne oluyor?
Daffy Duck dedi: Sanırım artık emülatörler için sanallaştırma şart. İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... O ne oluyor?
KS KS Daffy Duck 62 Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 2.083 Çözümler 16 Beğeniler 1.330 Yer İstanbul 29 Nisan 2024 #13 Devrimci Kedi dedi: O ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu tam bilmiyorum ama emülatörün performansını arttırıyor. Bazı işlemcilerde var bazılarında yok. Bios üzerinden aktif ediliyor eğer işlemci destekliyorsa.
Devrimci Kedi dedi: O ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu tam bilmiyorum ama emülatörün performansını arttırıyor. Bazı işlemcilerde var bazılarında yok. Bios üzerinden aktif ediliyor eğer işlemci destekliyorsa.
S salihtasatan Üyecik Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 1 22 Haziran 2025 #14 Devrimci Kedi dedi: BlueStacks ve GameLoop güzel emülatörler. Ben severim. MEmu çöp hocam. Virüslü. Denendi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda BS oynuyorken mavi ekran verdirtti.
Devrimci Kedi dedi: BlueStacks ve GameLoop güzel emülatörler. Ben severim. MEmu çöp hocam. Virüslü. Denendi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda BS oynuyorken mavi ekran verdirtti.