Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 218 Beğeniler 71 Salı 04:22 #1 Merhaba, TikTok'ta DM üzerinden birileri bir sponsorluk teklifi yaptı ve bu konuda hiç tecrübem yok. Sizce ne yapmalıyım? Uygulamaya veya yapımcısına güvenmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 04:34
Merhaba, TikTok'ta DM üzerinden birileri bir sponsorluk teklifi yaptı ve bu konuda hiç tecrübem yok. Sizce ne yapmalıyım? Uygulamaya veya yapımcısına güvenmeli miyim?
Deniz744 52 Üstün Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.666 Çözümler 7 Beğeniler 1.563 Salı 06:50 #2 Dazti dedi: Merhaba, TikTok'ta DM üzerinden birileri bir sponsorluk teklifi yaptı ve bu konuda hiç tecrübem yok. Eki Görüntüle 269228 Sizce ne yapmalıyım? Uygulamaya veya yapımcısına güvenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam alınmayın ama siz kimsiniz size kim niye sponsor olsun Allah aşkına? 41 takipçili adama güvenilir mi? Dolandırıcı. Cevap bile vermeyin.
Dazti dedi: Merhaba, TikTok'ta DM üzerinden birileri bir sponsorluk teklifi yaptı ve bu konuda hiç tecrübem yok. Eki Görüntüle 269228 Sizce ne yapmalıyım? Uygulamaya veya yapımcısına güvenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam alınmayın ama siz kimsiniz size kim niye sponsor olsun Allah aşkına? 41 takipçili adama güvenilir mi? Dolandırıcı. Cevap bile vermeyin.
KS KS Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 218 Beğeniler 71 Salı 13:06 #3 Deniz744 dedi: Hocam alınmayın ama siz kimsiniz size kim niye sponsor olsun Allah aşkına? 41 takipçili adama güvenilir mi? Dolandırıcı. Cevap bile vermeyin. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum, zaten heyecan veya mutluluktan değil güvenmeli miyim diye açtım bu konuyu.
Deniz744 dedi: Hocam alınmayın ama siz kimsiniz size kim niye sponsor olsun Allah aşkına? 41 takipçili adama güvenilir mi? Dolandırıcı. Cevap bile vermeyin. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum, zaten heyecan veya mutluluktan değil güvenmeli miyim diye açtım bu konuyu.