Afterbyte 43 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.922 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.631 21 Kasım 2025 #1 Selamlar, Brotato 60. hucümdan sonra kasmaya başlıyor. %5 işlemci kullanımı ile kasıyor. Sistemim gayet yeterli, bu sorunun oyundan kaynaklandığını düşünüyorum. Nasıl çözebilirim?
Selamlar, Brotato 60. hucümdan sonra kasmaya başlıyor. %5 işlemci kullanımı ile kasıyor. Sistemim gayet yeterli, bu sorunun oyundan kaynaklandığını düşünüyorum. Nasıl çözebilirim?
Leviodas 43 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 839 Çözümler 1 Beğeniler 408 21 Kasım 2025 #2 Zamanında emektarla oynarken stardewda işlemci kullanımı %1'e düşüyordu silip yüklediğimde düzelmişti. Artı 0 Eksi
Zamanında emektarla oynarken stardewda işlemci kullanımı %1'e düşüyordu silip yüklediğimde düzelmişti.
KS KS Afterbyte 43 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.922 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.631 21 Kasım 2025 #3 Leviodas dedi: Zamanında emektarla oynarken stardewda işlemci kullanımı %1'e düşüyordu silip yüklediğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayan tüm arkadaşlarım yaşıyor hocam tek benlik bir sorun değil bu. Artı 0 Eksi
Leviodas dedi: Zamanında emektarla oynarken stardewda işlemci kullanımı %1'e düşüyordu silip yüklediğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayan tüm arkadaşlarım yaşıyor hocam tek benlik bir sorun değil bu.
Leviodas 43 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 839 Çözümler 1 Beğeniler 408 21 Kasım 2025 #4 Afterbyte dedi: Oyunu oynayan tüm arkadaşlarım yaşıyor hocam tek benlik bir sorun değil bu. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum o zaman. Yakında patch atıp düzeltirler. Artı 0 Eksi
Afterbyte dedi: Oyunu oynayan tüm arkadaşlarım yaşıyor hocam tek benlik bir sorun değil bu. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum o zaman. Yakında patch atıp düzeltirler.