BTK'nin hiçbir halta yaramaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 260

Gece

Üstün
Türkiye'de hakkımızı arayamayacak mıyız? Topu direkt Vodafone'a atıp aradan çekilmek nedir ya? Doğrudan onlarla iletişime geçmeyi biz de biliyoruz, bu yöntemle sorun çözülebilse size kim niye gelsin zaten? Yasaklama ve sansürlere ayrılan mesai tüketicilere de ayrılsa biraz keşke.

Her şey ortada olmasına rağmen yaşanıyor bir de bu durum. Biçare THH'ye de taşıdım durumu ama kim bilir kaç ayda dönüş yapılacak, o zamana kadar bu mağduriyet durumuyla yaşamaya alışmamız mı bekleniyor?

Olaydan çok uzak kaldım da mağduriyet problemi nedir?
Herhangi bir sorun için de geçerli yazdıklarım zaten. Vodafone; müşteriyi, somut gerçek ve görselleri yalanlıyor benim durumumda özetle.

BTK uzun zamandır böyle ben Türk Telekom'u BTK'ya şikayet ettim şikayet yerinde baktım Telekom genel müdürlüğü diyor Telekom'u Telekoma şikayet etmiş gibi bir durum oluyor ve hiçbir yaptırım hakkımız olmuyor BTK var mı var işte.

Anca erişim engeli getirirler başka da bi' işe yaradıklarını görmedim. Bi' de vergi alıyorlardır belki.

Devlet kurumlarının çoğu dediğim konumda. Halka yararları ya yok ya da çok az üstüne zararları var ve bunlara çok fazla vergimiz gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…