Bu 4 tane kitap alınır mı?

683

Yetkin
Makaleler
3
Bu 4 tane kitap alınır mı? Hepsiburada üzerinde 5 kitap 250 TL kampanyasında ne yazık ki Nutuk ve Türkiye'nin İlk Yılları yok, o yüzden Amazon'dan almayı düşünüyorum. Fiyatları iyi mi yoksa D&R gibi fiziksel mağazalarda daha ucuza bulunur mu? Ona göre Kurnaz Tilki kitabını veya Kardeşim Rüzgar Kardeşim Deniz kitabını da düşünüyorum.

Nutuğu çoğu sahafta çok ucuza, hatta bedava bile bulabilirsin, İzmir'de gittiğim bir sahafta güzel, yıpranmamış ama bir tık eski bir nutuk bulmuştum, fiyatını sorduğumda amca bana "yürü git asabımı bozma." demişti. Hayvan çiftliği de çok güzeldir, öneririm, diğer ikisini okumadım maalesef... En yakın zamanda okumam gerek.

Nutuk çok pahalı geldi bana da, yanlış anlaşılmasın değeri pahabiçilmez tabii ki ama çok daha ucuza bulabilirsin çarşıda kitapçıda gezip vs.

Nutuk harici alınır katılıyorum. Sahaflara git gez kitaplara dokunarak al o eski kitap kokusunu içine çek önce.

Nutuk en azından benim yaşadığım yerde bu kadar pahalıya satılan bir şey değil. Belediyeler bile dağıtıyor bazen.

Nutuk çok pahalı geldi bana da, yanlış anlaşılmasın değeri pahabiçilmez tabii ki ama çok daha ucuza bulabilirsin çarşıda kitapçıda gezip vs.

En ucuz satılan Nutuk buradaydı. Hepsiburada üzerinden Premium ile alırsam "190,05 TL tasarruf et" derken 190 TL toplam fiyattan mı düşüyor?

Sepetiniz icinize sindiyse alabilirsiniz, fiyatlar uygun gibi duruyor. Ayrica, Mustafa Kemal'in eserleri konusunda en iyi yayinevi Kaynak Yayinlari'dir, tum eserlerini icerir; evladiyeliktir.

İlgini çekiyorsa al, Celal Şengör - Dahi Diktatör kitabına da göz atabilirsin.

Çok fazla bütçe harcamak istemiyorum ve önce bu kitapları alıp okumak istiyorum. Belki sonrasında başka kitaplar daha alabilirim ama şimdi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…