Bu 4 tane kitap alınır mı?

Alttakileri hiç okumadım ama okumak istediğim kitaplar. Üstteki hayvan çiftliği ise isminden dolayı çok ön yargı tutuyor ama çok anlamlı ve çok iyi bir kitap gerçekten.

İfadeler: 683
Dostoyevski suç ve ceza, sokratesin savunması, insan neyle yaşar, iktidar, beden dili. Bunlar ve bu yazarların bambaşka kitapları da alınabilir. Dostoyevski çok kitabı var yazmadım. Friedrich nietzsche de okuyabilirsin bende böyle söyledi zerdüşt var mesela. Tutunamayanlar da alınabilir.

Ek olarak Johann Hari - Çalınan Dikkat kitabını da öneririm.

Odaklanamama problemini uyaran unsurları ve etkilerini işliyor, fırsat vermeye değer.
Sosyal medya uygulamalarının içine çeken algoritması, çocukların aldığı eğitimin ADHD ile olası bağlantısı, farklı eğitimin çocuk zihnindeki etkisi, günlük hayatta dikkat dağıtan unsurlar vs...

Nutuk'un bu kadar pahalı olmaması lazım, özellikle dili güncellenmemişse alma. Çoğunu anlayamazsın.

İş Bankası'nın güncel Nutuk'u önerdiler sizce alınır mı?

Evet bunun gibi dili güncellenmiş bir basımı alman çok daha uygun olur. Nutuk'un özgün hâli dil devrimi öncesi "Türkçe" olduğundan sözcük dağarcığın çok gelişmişse bile okuman olanaksız kalır. Fiyatı da 3'te 1'i, kazançlısın her türlü.

Hangi yayının Nutuk'u daha iyi hiçbir bilgim yok. Hangisini en çok tavsiye edersiniz?

Attığım Nutuk gayet güzel bir baskı bunu çok beğeniyorum ben. Dili günümüz diline uyarlanmış şekilde, okurken zorluk çıkmıyor. Tam baskı olduğu için kesilmiş kırpılmış bir yeri yok. Baskısı kaliteli ve arşiv fotoğraflarıyla desteklenmiş. Fiyatı da cabası. Kesinlikle öneririm.

İfadeler: 683

Tamamdır hepinize teşekkürler İş Bankası'nın Nutuk'unu alacağım. Varsa önerdiğiniz Hayvan Çiftliği gibi 50 TL'yi geçmeyecek 1-2 kitap ekleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…