Hocam online oyunlar sarmıyor. Çünkü eşleştirme sistemi falan iyi olmuyor. Arkadaşlarla da oynayamıyorum. Çünkü sohbete dalıyorlar, sıkıcı oluyor benim için.
Genshin tam online sayılmaz. Coop var ama istersen kendi başına takılıyorsun. 2100 saatim var 50 saati coopta geçmemiştir. CS2'yi ise sadece casual oynuyorum. Salyalı gibi rank atlama düşme muhabbetleri benlik değil. İşte kafaya bir iki mermi maç başına bir iki güzel hareket tüm stresi götürüyor. Arada chatten türkolar sataşıyor karşılıklı küfürleşiyorsun. Onun dışında CS2 ile ilgili deneyimim olumsuz değil. Üstüne haftalık drop atıyorlar. Geçen hafta 1.70 dolarlık kasa çıktı. Bir 2-3 dolar daha biriktirip istek listemden bir oyun alacağım.
Subnautica, Subnautica below Zero, Serious Sam HD the first encounter, Serious Sam HD the second encounter, buckshot roulette, Black Mesa, muck, Paint the Town Red, Slime Rancher, re 7, re 8, Serious Sam 2, It Takes Two.
Sadece re 8 bitmedi onda da az kaldı bitireceğim.
Ben 3'e tahammul edemiyorum zamaninda oynayamamistim simdi grafikleri kutuk gibi geliyor. Normalde pek grafik sikintisi cikartan bir insan degilim de. Counter Strike 1.6'da oynayamam tabii.
Ben 3'e tahammul edemiyorum zamaninda oynayamamistim simdi grafikleri kutuk gibi geliyor. Normalde pek grafik sikintisi cikartan bir insan degilim de. Counter Strike 1.6'da oynayamam tabii.
Hocam resimde belli oluyor mu bilmiyorum ama çok özel AA ayarları yaptım bir de 2K. Karakterin zırhı sanki geçekten demirden, çelikten gibi duruyor yani.