Bu boşluk PS5 için yeter mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 332
  • Etiketler Etiketler
    ps5

Ratchet

Yetkin
Kolay gelsin. Sorum başlıktaki gibidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dik kullanım için yeterli duruyor, yatay kullanım biraz sıkışık geldi gözüme.

Yeterli ben de kullanıyorum. Bazıları dik kullanırsan sıvı metal akar falan diyecektir, bu doğru değil. 2 farklı model PS5 kullandım, yıllardır dik şekilde kullanıyorum. Ne ısınma, ne sıvı metal akması, ne başka sorun.

Resimdeki gibi güzel bir görüntü elde edebilirsin, resimde olan şekilde kullanıyorum ben de.

Dosya Ekleri

• 110000684169273.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 62
Bahsettiğiniz sorunlar ilk dağıtılan pakette mevcuttu.

Bu sorunlar devamlı olarak bildirilince ilk paketten sonrakilerde düzeltildi.
2021'den beri görseldeki PS5'i kullanıyorum. O günden bu güne %80 dik kullandım. Hala daha kullanıyorum.
6-7 ay kadar kullanmadığımda oldu. Hala taş gibi. Tabi 3-4 ayda bir temizliğinide yapıyorum.

Şuan bir PS5 alırsanız model numarasının başının 11 ve 12 olduğuna dikkat edin.

DÜZENLEME: Bu bahsettiklerim Fat kasa için geçerli. Slim ve Pro'da böyle bir sorun mevcut değil.

Ha şunu da unutmadan ekleyeyim, DualSense modellerinden de Gen 1'i kesinlikle almayın. Meşhur drift problemi saolsun.

Mümkünse Gen 3 ve 4 alın zorda kalmadıkça Gen 2 almayın. Bendeki 2 kolda Gen 2.
Herhangi bir drift sorunu yaşamadım şahsen. Ancak siz yinede riske girmeyin.

Ayrıyetten açıklamak istedim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Boşluk yeterli gibi, altında ayak aparatı var mı? Görünmüyor zira. Ayrıca dik olarak kullanmayı da düşünebilirsiniz. Daha estetik duruy
Plastik olanlardan var hocam.Standım olmadığı için dik kullanmıyorum.

Herkese de teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Model CF1 2016 hocam.avrupa sürümü.

Gayet yeterli boşluk. 5 parmak boşluk kalsa yeterli.
12 parmak az önce hesapladım.

Plastik olanlardan var hocam.Standım olmadığı için dik kullanmıyorum.

Herkese de teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Model CF1 2016 hocam.avrupa sürümü.
12 serisi daha yeni zaten.

Ha şunu yazmamışım; sorunlu modeller sadece Fat kasa. Yani Slim ve Pro'da böyle bir sorun mevcut değil.

Düzenleme olarak ekleyeyim bari milletin kafası karışmasın.

12 serisi daha yeni zaten.

Ha şunu yazmamışım; sorunlu modeller sadece fat kasa. Yani Slim ve Pro'da böyle bir sorun mevcut değil.

Düzenleme olarak ekleyeyim bari milletin kafası karışmasın.

Katıştı yao kadar yatay kullanın sıvı akar falan dediler ki bazı yerlerde. Yanlış olduğunu bilsem dahi yatay kullanmak istiyorum artık

Teşekkür ederim hocam değerli açıklamalarınız için. Ben fat kasa diye tabir edilen kasayı, yıllarca dik şekilde kullandım. Hatta hala dik şekilde kullanmaya devam eden bu kasayı dostlarım var. Slim aldım, yine dik kullanmaya devam ediyorum. 1 tane bile problem henüz yaşamadım. Bir tık abartılıyor sıvı metal akması durumu bence. Yılda 1 kere bakım yeterli aslında, lakin titiz kullanıcısınız anladığım kadarıyla. Benim cihazım o zamanlar, ilk gelen seri cihazlardan bir tanesiydi. En sorunlu diye tabi edilen.

DualSense konusunda hiç drift problemi yaşamadım ilk nesilde bile. Elektronik, biraz şans işidir aslında.

@Ratchet dik kullanmanız için, illa stant kullanmanız gerekmiyor. Direkt dik şekilde kullanabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…