Ne fark eder, kime ne anlatacaksın? Facebook'u troller ele geçirmiş, bütün gün Ankara'sı, parası başka, hiçbir şey yok.

Bugün dikkatimi çeken, ayda 2 banyo yapıyoruz, benimle hanım diyor, 750 lira fatura geldi diyor.

Elektrik diyor, 300 geldi.

Yani rakamları öyle sallıyorlar ki, bunların Allah inancı falan olduğuna da ben inanmıyorum. Herhalde 1 ampul ile oturuyorlar, ayda 2 banyo, şu sıcakta kokarsın, leş gibi.

Ama benzine, doğalgaza, elektriğe gelen zamları, asgari ücreti, emekli maaşlarını bunları görmezler. Bu kadar 2 yüzlü insanlar. O yüzden diyorum ya, eşek aday olsa ona oy verir, yine bunlara vermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzinde hakkını alır, yakında mazotla kapışır. Zam gelirken ışık hızını geçerler, indirimde kağnıya dönerler. Bu işler böyle, ülkeden giden kurtuluyor.

Uzun yolda her yerde şarj istasyonu hala yok ve elektrikli arabalar hala yeteri kadar hızlı şarj olmuyorlar. Ben benim araçla tek depo 120 kilometre sabit 1100 kilometreye kadar gidebiliyorum daha ne isteyim?
Sadece Kuzey Marmara'da bile yaklasik her 20-30 kilometrede bir sarj istasyonu var. Sadece hizli sarj sorunu var ve ayrica bir BYD Dolphin ile 130 km/sa Istanbul-Izmir 1,5 sarjla yapilabiliyor. Ayrica daha ekonomik ve sessiz, rahat.