Bu kitaplar beni hangi İngilizce seviyesine getirir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 328

4284

Uzman
Makaleler
1

Bu iki kitap beni hangi seviyeye getirir? Ve bu kitaplara çalışırken nasıl çalışmam lazım?

Bence kitaplardan umudunu kes yüz yüze konuşabileceğin birini bul online olabilir, kitaplar ilkokul seviyesinden sonrası bir işe yaramaz.
Amacım konuşma ve dinleme becerileri değil hocam. Amacım okuma becerisini hızlıca geliştirmek. Bunun için de gramer ve kelime bilgisi geliştirmeyi düşünüyorum. C1 düzeye 1 senede hızlıca ulaşmak istiyorum.

Amacım konuşma ve dinleme becerileri değil hocam. Amacım okuma becerisini hızlıca geliştirmek. Bunun için de gramer ve kelime bilgisi geliştirmeyi düşünüyorum. C1 düzeye 1 senede hızlıca ulaşmak istiyorum.
Bir yılda C1 inanılmaz. Ben 25 yıldır öğrenmeye çalışıyorum A2 seviyesinde olduğum şüpheli.

Bir senede C1 olman imkansız. Ben allahın her günü ingilizce makaleler okuyorum. Konuşma becerimi geliştiriyorum. Daha yeni B2-C1 arasına geldim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt