Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.543 Çözümler 7 Beğeniler 1.474 Bugün 10:15 #31 arda24142 dedi: Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Yatakta klima açıyorum ve öyle dizi izliyorum. Dışarı çıkasım falan gelmiyor. Sizde durumlar ne? Genişletmek için tıkla... Genelde vantilatör açıp VR veya PC oynuyorum. Bazen de salondaki TV'de Airsoft maçlarına bakınıyorum. Ev dışında ise spora gidiyorum.
arda24142 dedi: Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Yatakta klima açıyorum ve öyle dizi izliyorum. Dışarı çıkasım falan gelmiyor. Sizde durumlar ne? Genişletmek için tıkla... Genelde vantilatör açıp VR veya PC oynuyorum. Bazen de salondaki TV'de Airsoft maçlarına bakınıyorum. Ev dışında ise spora gidiyorum.
CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 530 Çözümler 1 Beğeniler 339 Yer Ankara Bugün 10:25 #32 Sabah işe git > akşam eve gel > yemek ye > PC başına otur > PC'de uyuya kal.. Döngü böyle bugünlerde.
Sabah işe git > akşam eve gel > yemek ye > PC başına otur > PC'de uyuya kal.. Döngü böyle bugünlerde.