Bu ülke hakkında en çok sevdiğiniz ve sevmediğiniz şey nedir?

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Genelde ülkemiz hakkında (bazı somut nedenlerden dolayı) olumsuz değerlendirmeler yapıyoruz ancak illa ki sevdiğimiz bir tarafı da vardır.

Genelde ülkemiz hakkında (bazı somut nedenlerden dolayı) olumsuz değerlendirmeler yapıyoruz ancak illaki sevdiğimiz bir tarafı da vardır.

Aslında doğa bakımından çok güzel ve kültürümüze sürekli sahip çıkılıyor bir de aşırı derecede ırkımıza düşkünüz bence bu da çok güzel.

Ülkemin her şeyini seviyorum. Kozmpolit olmamız birsürü kültürün karışımı olması. Doğası, tarihi, havası, suyu, taşı, insanları, şehirleri…
Sevmediğim yönleri ise solcu kesim.

Malum saç traşlıları ve sokak köpeklerini hiç sevmem. Elimde fırsat olsa ilk başta hepsini bıçakla deşerim iki tarafıda.

Türkiye'nin her şeyini severim (Cahil kesim, yozlaşmış hükümeti vs. hariç). Kültürü olsun, tarihi olsun, turistik mekanları, yemekleri vs. İkinci vatanım o benim.

Milli birlik ve beraberlik duygusu milletimizde tam anlamıyla hakim bence. Bilmiyorum mevcut yönetimden dolayı mi böyle ama o yani güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…