Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 12 Ağustos 2025 #1 Genelde ülkemiz hakkında (bazı somut nedenlerden dolayı) olumsuz değerlendirmeler yapıyoruz ancak illa ki sevdiğimiz bir tarafı da vardır.
Genelde ülkemiz hakkında (bazı somut nedenlerden dolayı) olumsuz değerlendirmeler yapıyoruz ancak illa ki sevdiğimiz bir tarafı da vardır.
2 20380 Becerikli Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 163 Beğeniler 58 12 Ağustos 2025 #2 Ömer_Yeter dedi: Genelde ülkemiz hakkında (bazı somut nedenlerden dolayı) olumsuz değerlendirmeler yapıyoruz ancak illaki sevdiğimiz bir tarafı da vardır. Genişletmek için tıkla... Aslında doğa bakımından çok güzel ve kültürümüze sürekli sahip çıkılıyor bir de aşırı derecede ırkımıza düşkünüz bence bu da çok güzel.
Ömer_Yeter dedi: Genelde ülkemiz hakkında (bazı somut nedenlerden dolayı) olumsuz değerlendirmeler yapıyoruz ancak illaki sevdiğimiz bir tarafı da vardır. Genişletmek için tıkla... Aslında doğa bakımından çok güzel ve kültürümüze sürekli sahip çıkılıyor bir de aşırı derecede ırkımıza düşkünüz bence bu da çok güzel.
Taksici Musa Fedaisi Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 540 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İzmir Bergama 12 Ağustos 2025 #3 Tarihimizi severim, cahil kesimimizi sevmem.
1 1449 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Beğeniler 1.149 12 Ağustos 2025 #4 Ülkemin her şeyini seviyorum. Kozmpolit olmamız birsürü kültürün karışımı olması. Doğası, tarihi, havası, suyu, taşı, insanları, şehirleri… Sevmediğim yönleri ise solcu kesim.
Ülkemin her şeyini seviyorum. Kozmpolit olmamız birsürü kültürün karışımı olması. Doğası, tarihi, havası, suyu, taşı, insanları, şehirleri… Sevmediğim yönleri ise solcu kesim.
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 963 Yer Maştağa 12 Ağustos 2025 #5 Kardeşlerimi severim ama Azerbaycan düşmanlarını sevmem.
Hiroo Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 575 Beğeniler 329 12 Ağustos 2025 #6 Malum saç traşlıları ve sokak köpeklerini hiç sevmem. Elimde fırsat olsa ilk başta hepsini bıçakla deşerim iki tarafıda.
Malum saç traşlıları ve sokak köpeklerini hiç sevmem. Elimde fırsat olsa ilk başta hepsini bıçakla deşerim iki tarafıda.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.531 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 12 Ağustos 2025 #7 Ulkem hakkinda en sevdigim sey Atatürk gibi bir lidere sahip olmus olmamiz zamaninda. En sevmedigim sey ise Hukukun ayaklar altinda olmasi.
Ulkem hakkinda en sevdigim sey Atatürk gibi bir lidere sahip olmus olmamiz zamaninda. En sevmedigim sey ise Hukukun ayaklar altinda olmasi.
2 20380 Becerikli Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 163 Beğeniler 58 13 Ağustos 2025 #8 Simon dedi: Ulkem hakkinda en sevdigim şey Atatürk gibi bir lidere sahip olmus olmamiz zamaninda. En sevmedigim şey ise hukukun ayaklar altinda olmasi. Genişletmek için tıkla... Dünyadada herkesin örnek aldığı bir lider fakat gel gör ki bizde durum değişiyor.
Simon dedi: Ulkem hakkinda en sevdigim şey Atatürk gibi bir lidere sahip olmus olmamiz zamaninda. En sevmedigim şey ise hukukun ayaklar altinda olmasi. Genişletmek için tıkla... Dünyadada herkesin örnek aldığı bir lider fakat gel gör ki bizde durum değişiyor.
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 13 Ağustos 2025 #9 Türkiye'nin her şeyini severim (Cahil kesim, yozlaşmış hükümeti vs. hariç). Kültürü olsun, tarihi olsun, turistik mekanları, yemekleri vs. İkinci vatanım o benim.
Türkiye'nin her şeyini severim (Cahil kesim, yozlaşmış hükümeti vs. hariç). Kültürü olsun, tarihi olsun, turistik mekanları, yemekleri vs. İkinci vatanım o benim.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 13 Ağustos 2025 #10 Milli birlik ve beraberlik duygusu milletimizde tam anlamıyla hakim bence. Bilmiyorum mevcut yönetimden dolayı mi böyle ama o yani güzel.
Milli birlik ve beraberlik duygusu milletimizde tam anlamıyla hakim bence. Bilmiyorum mevcut yönetimden dolayı mi böyle ama o yani güzel.