Bu Ülkede Metalci Olmak = “Satanist”, “Kedi Kesen”, “Devlet Düşmanı” (!?) Hoca Bi Salın Artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 18150
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 705
  • Etiketler Etiketler
    devlet kedi

Hocam anılarım depreşti. Ben de bir dönemler tahtadan Barış Manço - Dönence açmıştım. Bana kalırsa Türk müzik tarihinin en iyi introsuna sahip müziğidir. Neyse, arkadan birisi geldi kapattı. Sordum neden kapattığını vs "senin dinlediğin aptal şarkıları dinlemek zorunda mıyız" diye yanıt aldım. Açtıkları şarkıyı hatırlamıyorum ancak çok saçma bir şarkıydı. Sözleri, müziği beş para etmezdi.
İşte ben o zaman anladım durumun böyle olduğunu.

Ben Slipknot dinliyorum diye arkadaş çevrem iyi bakmaz bana ama umrumda değil

Kendinden olmayan her şeye bir etiket atmaya bu denli hazır bir toplumda hiç şaşırtıcı değil.

Marilyn Manson Türkiye geliyor eğer o vakitlerde boş vaktim olursa kesinlikle gitmek isterim.
Slipknot gelse Türkiye'ye gitmem. Joey olmadan ne bileyim, eski tadını vermiyor. Belki de ben çok alıştım Joey Jordison'a.

Biliyoruz tabii canım, günlük arabada kötü şarkısını dinleyip ...
Ya işte bunlar topluluk aslında. Birleşip, referansla iş falan da buluyorlar birbirlerine . İş yerinde fazla çalışmıyorlar, laga luga yapıp, patron gelince çalışıyorlar.

Ne alaka diyeceğiniz ama parayı bunlar kazanıyor, ondan .

Son düzenleme:

Hala var mı bu ön yargılar yahu?

Size o tip suçlamalarla gelenlere Ümit Yılbar abimizi anlatın. Şekilcilik bitmez bu ülkede.

Ümit Yılbar abinin askere gitmeden önceki haline de bak istersen

Satanistliğin tanımını bilmeyen, sadece üst baş giyimine bakıp karşısındakini yargılayan, dışlayan nesili görmediniz siz pek. Biz neler çektik zamanında.

Hiç anlam veremedim bir şey bu önyargı. Halbuki 80'lere bakınca hiç böyle değil gibi gözüküyor, tabii tam bir şey söyleyemem. Ancak belli oluyor ki insanlar daha iyi bakıyordu. Saç uzatma konusuda, küpe takma konusunda da çok bir şey diyen yoktu. Nereden çıktı bu saçma önyargı anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…