Saçı uzun erkeğe "karı mı bu", saçı kısa olan kadına "erkek misin" diyenlerin olduğu bir yerde şeytana tapan insanlara böyle şeyler denmesi normal gibi geliyor.
var country = Country.TR
var metaller = {"Satan", "Satanic", "Satanic Group", "Murder of Cat, Slash of Cat", "Terroist", "İngilizce bilmiyorum :D"}
var satanist_olmak = country == Country.TR ? metaller : "good person"
Bu ülkede çok uzun süre küpe takan erkek gay olarak lanse edildi, yeni yeni çıkıldı bu durumdan. Biraz daha zaman geçtikçe bu metal durumu da düzelecektir elbet.
Ben eleştirileri takan bir insan değilimdir. Sizden de bu davranışın edinmenizi istiyorum. Bundan 9 yıl önce uzun saçlı, top sakallı ve küpeli olarak Konya sokaklarında gezerdim. Dik dik bakarlardı baksınlar, yüzüme söyleyecekleri cesaretleri yoktu zaten.
Lakin artık saçım döküldüğü için kelim , küpe takmayı artık tercih etmiyorum. Canım istese gene takarım. Top sakallı olarak hayatıma devam ediyorum.
Aynen saç uzatınca dökülüyor. Ben de uzatmıştım ama belirli bölgede kellik başlayınca direkt popo korkusundan sıfıra vurmuştum eskiden.
Birde yaş büyüdükçe insanlar değişiyor .
Aynen saç uzatınca dökülüyor. Ben de uzatmıştım ama belirli bölgede kellik başlayınca direkt popo korkusundan sıfıra vurmuştum eskiden.
Birde yaş büyüdükçe insanlar değişiyor .
Saç dökülmem genetik hocam çaresi yok. 2-3 yıl önce saç ektirmeye niyetlendim doktor 35 yaşında tamamen durunca ektirmelisin yoksa ektirsen bile dökülür dedi. Artık alıştım ama. Sabah uyandığımda saçla uğraşmıyorum Ama konserlerde kafamı sallamayı özledim orası ayrı tabii.