Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.560 Çözümler 8 Beğeniler 2.656 Yer Trabzon/Şalpazarı 19 Mayıs 2026 #1 Birinci şahıs kameralı, korku ve karanlık atomsferinin yanında çoklu oyuncu desteği bulunduran Buckshot Roulette şu an çok uygun durumda! Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2026
Birinci şahıs kameralı, korku ve karanlık atomsferinin yanında çoklu oyuncu desteği bulunduran Buckshot Roulette şu an çok uygun durumda!
NessGhest Uzman Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 45 Beğeniler 10 19 Mayıs 2026 #2 Ömer_Yeter dedi: Birinci şahıs kameralı, korku ve karanlık atomsferinin yanında çoklu oyuncu desteği bulunduran Buckshot Roulette şu an çok uygun durumda! Genişletmek için tıkla... Zamanında crackli oynamıştım, muhteşem bir oyundu alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler oynamayacağım halde satın aldım.
Ömer_Yeter dedi: Birinci şahıs kameralı, korku ve karanlık atomsferinin yanında çoklu oyuncu desteği bulunduran Buckshot Roulette şu an çok uygun durumda! Genişletmek için tıkla... Zamanında crackli oynamıştım, muhteşem bir oyundu alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler oynamayacağım halde satın aldım.