Violett Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.255 Makaleler 30 Çözümler 10 Beğeniler 8.723 Yer Montpellier Bugün 21:08 #1 Bu keratalar memlekette bahçede büyümüştü. Adım adım büyümelerini izledim resmen.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.639 Makaleler 9 Çözümler 62 Beğeniler 3.174 Yer Mersin | Lefkoşa Bugün 21:10 #2 Bunlar tokatlanmaz işte...
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.950 Çözümler 9 Beğeniler 2.871 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 21:10 #3 Violett dedi: Eki Görüntüle 257701 Bu keratalar memlekette bahçede büyümüştü. Adım adım büyümelerini izledim resmen. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en iyi fotoğrafı falan ya. Violett dedi: Eki Görüntüle 257701 Bu keratalar memlekette bahçede büyümüştü. Adım adım büyümelerini izledim resmen. Genişletmek için tıkla... Siyah olan benimki, turuncu olanı sahiplenmediğim için her gün yatağımda ağlıyorum. Çiftleştirmedik, annesi doğumdan kısa süre sonra vefat etmişti maalesef. Ücretsiz şekilde sahiplenmiştik biz de. Son düzenleme: Bugün 21:16
Violett dedi: Eki Görüntüle 257701 Bu keratalar memlekette bahçede büyümüştü. Adım adım büyümelerini izledim resmen. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en iyi fotoğrafı falan ya. Violett dedi: Eki Görüntüle 257701 Bu keratalar memlekette bahçede büyümüştü. Adım adım büyümelerini izledim resmen. Genişletmek için tıkla... Siyah olan benimki, turuncu olanı sahiplenmediğim için her gün yatağımda ağlıyorum. Çiftleştirmedik, annesi doğumdan kısa süre sonra vefat etmişti maalesef. Ücretsiz şekilde sahiplenmiştik biz de.
B bahtsızkarakter Becerikli Katılım 15 Mayıs 2026 Mesajlar 106 Beğeniler 54 Bugün 21:16 #4 Violett dedi: Eki Görüntüle 257701 Bu keratalar memlekette bahçede büyümüştü. Adım adım büyümelerini izledim resmen. Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor. Köyde kuzenle uyuma anına benzemiş biraz.
Violett dedi: Eki Görüntüle 257701 Bu keratalar memlekette bahçede büyümüştü. Adım adım büyümelerini izledim resmen. Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor. Köyde kuzenle uyuma anına benzemiş biraz.