Bufferbloat test sonucu nasıl?

8688

Uzman
İnternet ve network işlerinden pek anlamıyorum arkadaşlar.

Sizce yaptığım testteki değerler ne anlama geliyor ve iyi değerler mi? Ben özellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum R6S gibi. Bu değerler yeterli mi yoksa daha iyi değerler edinmem gerekiyorsa ne yapmamı önerirsiniz?

Teşekkürler.

Ne iyi ne kötü.
Bufferbloat puanın B = orta seviye.
Oyun oynarken net bağlantın iyi, ama aynı anda ağda yük varsa pingin artar.
Modeminde QoS veya SQM aktif et, online oyunlarda daha stabil gecikme alırsın. Ayrıca modem modelin nedir?

Modem modelini hiç bilmiyorum üstünde yazar mı hocam? Ayrıca dediğiniz ayarları nasıl yapacağım?

Değerlerin biraz kötü SQM kullanırsan çok daha iyi verim alırsın.
Ben Quad 9 DoH DNS ve A6+ 2018 telefon ile 5 GHz kablosuz bağlantıda bu değerleri alıyorum.

Kısaca çok aşırı rekabetçi isen indirme yaparken oyun oynama.

Şu anki modemim destekliyor mu nasıl öğrenebilirim? Ayrıca babam modem değişmeye sıcak bakmıyor kendisi evden çalışıyor ve işimi görüyor diyor. Oyunlarda o bir şeyler indirirken falan gecikmem artıyor ama onun dışında evdekiler video izlerken falan oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum sadece birisi bir şey indirirken sorun oluyor.

OpenWrt'yi her cihaz desteklemez ama modelini buraya yazarsan ben bakabilirim.
Cihazı alırsan babanı etkileyecek bir durum oluşturmaz sadece yeni Wi-Fi ağına onu bağlaman gerekecek o kadar.

OpenWrt'yi her cihaz desteklemez ama modelini buraya yazarsan ben bakabilirim.
Cihazı alırsan babanı etkileyecek bir durum oluşturmaz sadece yeni Wi-Fi ağına onu bağlaman gerekecek o kadar.
İki modem tek ağ olarak mı kullanılır yani? Modem modeline bir bakayım üstünde yazıyorsa...

CBW-383ZN model numarası bu hocam​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…