Bufferbloat test sonucu nasıl?

Bence kötü, downlaod 30 ve upload 500 civarı daha iyi olur.

Bazı router bu ayarları yapabiliyor. OpenWrt kullanıyorum, benim de böyle idi biraz ayralar ile uğraşınca daha iyi oldu.

Türk Telekom'un verdiği modem bu, dünyanın en kötü modemleri listesinde ilk 3'e girebilir. Yakın zamanda modemi değiştirmeyi düşünüyorum.

Türk Telekom'un verdiği modem bu, dünyanın en kötü modemleri listesinde ilk 3'e girebilir. Yakın zamanda modemi değiştirmeyi düşünüyorum.

1000/50 kullandığınızı görüntülüyorum. Bu değerler için yapılacak şeyler sınırlı. Bence modemi biraz araştırın, daha iyi değerler elde edersin. @NYTMARE daha iyi bilgiler aktarabilir.

1000/50 kullandığınızı görüntülüyorum. Bu değerler için yapılacak şeyler sınırlı. Bence modemi biraz araştırın, daha iyi değerler elde edersin. @NYTMARE daha iyi bilgiler aktarabilir.

Modem H3600P v9.0, araştıracağım.

Güzel ama yük altındayken bu değerleri elde etmen de önemli eğer sen canlı yayın ve Netflix izlerken birisi indirme yaparsa o zaman farkı anlarsın ama 1000 Mbit interneti yönetmek içinde Raspberry Pi 5 2 GB gibi bir cihazı router olarak kullanman gerekir bu 5.000 TL civarında tutar ve bu cihaz sadece beyin görevi görür yani Wi-Fi yaymak ve Ethernet ile bağlantı için eğer mümkünse elindeki H3600p cihazını AP moduna alıp Pi 5 cihaza bağlaman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…