Bufferbloat test sonucu nasıl?

Evde interneti tek kullanana neredeyse benim diyebilirim. Sorun olmaz diye düşünüyorum o zaman.

İyi. Biraz daha iyi yapmak istersen seçeneklerin var ama evde maden tek kullanıyorsun, yapmana bile gerek yok.

Evde interneti tek kullanana neredeyse benim diyebilirim. Sorun olmaz diye düşünüyorum o zaman.
İnsanlar bir tık abartıyor bu konuları. Test değerlerin çok iyi durumda zaten. Evde modemi tek kullanan senden o modem sana yetebilir. Ama yinede düzgün bir modeme geçmen daima daha iyi olur. Benim evim büyük olduğundan tplink deco be25 mesh sistem kurdum. Evde aktif internet kullanan 10 cihaz ve 700 mbps indirme yaparken bile her şey sorunsuz çalışıyor, pingim yükselmiyor. Birazdan test yapıp değerlerimi atarım.

normal ve indirme yaparken test ettim. normal kullanımda A indirme yaparken C gözüküyor ama iki türlüde oyunlarda pingim gram değişmiyor

Son düzenleme:

Yakın zamanda güzel bir modeme geçerim ben de, peki Steam indirme hızı neden internet hızımla aynı olmuyor? 400 - 500 Mbps arası alıyorum Steam de oyun indirirken.

Yakın zamanda güzel bir modeme geçerim ben de, peki Steam indirme hızı neden internet hızımla aynı olmuyor? 400 - 500 Mbps arası alıyorum Steam de oyun indirirken.
Steam sunucular şişmesin diye bölgesel olarak sınırlıyor indirme hızlarını. Türkiyede max 500 600 arası alabilirsin ki bu şu an dünya genelinde başka ülke seçsende alabildiğin hemen hemen maksimum hız. Steam ayarlarlarından internet hızı yüksek ama nüfusu düşük bir ülke seçersen hızın en azından 700 lere çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…