demjr Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.210 Çözümler 2 Beğeniler 1.095 Bugün 22:14 #1 Düzeltmem gereken bir ayar var mı?
kompetankedi Bilgin Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.862 Makaleler 1 Çözümler 32 Beğeniler 1.891 Yer Bootloader Bugün 22:21 #2 demjr dedi: Düzeltmem gereken bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... ISP nedir hocam unloaded 96ms çok fazla aşırı fazla.
demjr dedi: Düzeltmem gereken bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... ISP nedir hocam unloaded 96ms çok fazla aşırı fazla.
KS KS demjr Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.210 Çözümler 2 Beğeniler 1.095 Bugün 22:21 #3 Low Latency Gaming kısmında sıkıntı görünce konu açayim dedim hocam kompetankedi dedi: ISP nedir hocam unloaded 96ms çok fazla aşırı fazla. Genişletmek için tıkla... Vodafone'nun verdiği modemi kullanıyorum hocam. Kablosuz bağlanıyorum İnternete. Düşürmenin bir yöntemi var mı? Kablo ile bağlama yapamıyorum maalesef.
Low Latency Gaming kısmında sıkıntı görünce konu açayim dedim hocam kompetankedi dedi: ISP nedir hocam unloaded 96ms çok fazla aşırı fazla. Genişletmek için tıkla... Vodafone'nun verdiği modemi kullanıyorum hocam. Kablosuz bağlanıyorum İnternete. Düşürmenin bir yöntemi var mı? Kablo ile bağlama yapamıyorum maalesef.
kompetankedi Bilgin Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.862 Makaleler 1 Çözümler 32 Beğeniler 1.891 Yer Bootloader Bugün 22:23 #4 demjr dedi: Low latency gaming kısmında sıkıntı görünce konu açayim dedim hocam Vodafone'nun verdiği modemi kullanıyorum hocam. Kablosuz bağlanıyorum internete. Düşürmenin bir yöntemi var mı? Kablo ile bağlama yapamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Fiber mi, VDSL mi? Wi-Fi ise çok bir şey yapamazsınız. demjr dedi: Low latency gaming kısmında sıkıntı görünce konu açayim dedim hocam Genişletmek için tıkla... Unloaded değerin 96 ms olmasından dolayı takmanıza gerek yok.
demjr dedi: Low latency gaming kısmında sıkıntı görünce konu açayim dedim hocam Vodafone'nun verdiği modemi kullanıyorum hocam. Kablosuz bağlanıyorum internete. Düşürmenin bir yöntemi var mı? Kablo ile bağlama yapamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Fiber mi, VDSL mi? Wi-Fi ise çok bir şey yapamazsınız. demjr dedi: Low latency gaming kısmında sıkıntı görünce konu açayim dedim hocam Genişletmek için tıkla... Unloaded değerin 96 ms olmasından dolayı takmanıza gerek yok.
nnomad Bilgin Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 1.362 Makaleler 4 Çözümler 11 Beğeniler 1.153 Bugün 22:26 #5 Wi-Fi'sa normaldir. Ethernet niye kullanmıyosun?
KS KS demjr Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.210 Çözümler 2 Beğeniler 1.095 59 dakika önce #6 nnomad dedi: Wi-Fi'sa normaldir. Ethernet niye kullanmıyosun? Genişletmek için tıkla... Bana çok uzak kalıyor hocam. Yapmam gereken bir ayar var mı gecikme için? @nnomad kompetankedi dedi: Fiber mi, VDSL mi? Wi-Fi ise çok bir şey yapamazsınız. Unloaded değerin 96 ms olmasından dolayı takmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... VDSL hocam.
nnomad dedi: Wi-Fi'sa normaldir. Ethernet niye kullanmıyosun? Genişletmek için tıkla... Bana çok uzak kalıyor hocam. Yapmam gereken bir ayar var mı gecikme için? @nnomad kompetankedi dedi: Fiber mi, VDSL mi? Wi-Fi ise çok bir şey yapamazsınız. Unloaded değerin 96 ms olmasından dolayı takmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... VDSL hocam.
kompetankedi Bilgin Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.862 Makaleler 1 Çözümler 32 Beğeniler 1.891 Yer Bootloader 57 dakika önce #7 demjr dedi: Bana çok uzak kalıyor hocam. Yapmam gereken bir ayar var mı gecikme için? @nnomad Genişletmek için tıkla... Ethernet'e geçemiyorsanız başka bir şey yapmanıza gerek yok.
demjr dedi: Bana çok uzak kalıyor hocam. Yapmam gereken bir ayar var mı gecikme için? @nnomad Genişletmek için tıkla... Ethernet'e geçemiyorsanız başka bir şey yapmanıza gerek yok.
KS KS demjr Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.210 Çözümler 2 Beğeniler 1.095 57 dakika önce #8 kompetankedi dedi: Ethernet'e geçemiyorsanız başka bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim.
kompetankedi dedi: Ethernet'e geçemiyorsanız başka bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkür ederim.
nnomad Bilgin Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 1.362 Makaleler 4 Çözümler 11 Beğeniler 1.153 45 dakika önce #9 demjr dedi: Yapmam gereken bir ayar var mı gecikme için? @nnomad Genişletmek için tıkla... Yani QoS ve SQM önerebilirim sadece. O da çok bişi değiştirmez Wi-Fi için. Ki zaten VDSL altyapıdasın. Gıdımcık hız varken biraz daha feragat etmene gerek yok SQM QoS ile.
demjr dedi: Yapmam gereken bir ayar var mı gecikme için? @nnomad Genişletmek için tıkla... Yani QoS ve SQM önerebilirim sadece. O da çok bişi değiştirmez Wi-Fi için. Ki zaten VDSL altyapıdasın. Gıdımcık hız varken biraz daha feragat etmene gerek yok SQM QoS ile.