alitility
Uzman
22 yıldır her bu güne denk geldiğimde keşke doğmasaydım diyorum. 22 ya da 23 oldum sanırım ama bir şey değişmedi, hediye olarak eleştiri alabilirim.
Ne kadar önemsersin bilmiyorum ama iyi ki doğdun, birileri için her zaman önemli olacaksın. Seni, kimselere anlatamadan geçirip de atlattığın onca zorlu gece için tebrik ediyorum, bir basamağı daha aştın. Yolculuğun umarım gün geçtikçe kolaylaşır, sevgilerimle.
Böyle düşünme, daha yaşayacağın onlarca sene var.Kanka bu saatte bu konuyu kale alıp yazıyorsan benim için önemli biri haline geliyorsun ama birbirimizi kandırmayalım kimsenin beni umursadığı yok. Ölsem kimse farkına varmaz hhahahaha, epik Ali movement.
Neden sevilmediğinizi düşünüyorsunuz? Özel değilse anlatabilirsiniz.22 yıldır her bu güne denk geldiğimde keşke doğmasaydım diyorum. 22 ya da 23 oldum sanırım ama bir şey değişmedi, hediye olarak eleştiri alabilirim.
Neden sevilmediğinizi düşünüyorsunuz? Özel değilse anlatabilirsiniz.
Böyle düşünme, daha yaşayacağın onlarca sene var.
Hayatının bir dönemi kötü geçti diye tüm hayatın kötü geçecek diye bir şey yok, değil mi? Objektif konuşuyorum sana, gerçekçiyim. Öyle boş cümleler ile PÖH pohlamayacağım. Benim için değerlisin artık en basitinden, seni tanımama gerek yok oralarda bir yerde Ali diye birisi olduğunu biliyorum, bu önemli.
Bir gün, hiç beklemediğin bir gün her şey değişebilir ve iyiye doğru gidebilir; bu yarın olabilir, ertesi gün olabilir kim bilir? Her günü karamsar ve kötü düşünceler ile geçirirsen, o hayatının değişeceği günü de bu yüzden kaçırabilirsin. Bugün yorgun olabilirsin, bugün yorulmuş olabilirsin ama yarın olduğunda her şeye yeniden başlamalısın, her gün yeni bir hayat inan bana. Umudunu kaybetmiş gibi gözüküyorsun, dilerim yeniden dirilebilirsin.
Teşekkürler.