Makaleler
9
Yer
Mersin | Lefkoşa
Hemşirelik, bakım verici rolü ile birlikte sağlık sisteminde hasta ile en çok etkileşim içerisinde olan, hasta ile bizzat ilgilenen ve onun tüm duygu durumuna müdahale eden/bizzat yöneten bir sağlık profesyonelliğidir.

Tüm hemşire ve hemşire adaylarının günü kutlu olsun!

Hemşirelik, bakım verici rolü ile birlikte sağlık sisteminde hasta ile en çok etkileşim içerisinde olan, hasta ile bizzat ilgilenen ve onun tüm duygu durumuna müdahale eden/bizzat yöneten bir sağlık profesyonelliğidir.

Tüm hemşire ve hemşire adaylarının günü kutlu olsun!

Bence bugünü Dünya Hemşireler İğne Günü yapmalılar, ne zaman gitsem hep bir iğne vuruyorlar.

İğne yerine hap verebilirler, sonuçta aynı etkiyi edecek. Her seferinde kolum morarıyor, o yüzden şaka yapmak istemiştim de siz ciddi sandınız.
Damardan direkt kan yoluyla alınan ilaç daha etkili ve hızlıdır hocam.

Her seferinde kolum morarıyor, o yüzden şaka yapmak istemiştim de siz ciddi sandınız.
Biz de ciddi bir şekilde azarlamıyoruz zaten hocam, iğne vurulmanın zorunlu bir süreç olduğunu söyledim sadece yoksa yanlış anlaşılma olmasın :)

Damardan direkt kan yoluyla alınan ilaç daha etkili ve hızlıdır hocam.

Biz de ciddi bir şekilde azarlamıyoruz zaten hocam, iğne vurulmanın zorunlu bir süreç olduğunu söyledim sadece yoksa yanlış anlaşılma olmasın :)

Azarlama zaten yok, bazıları ciddi söylemiş olabileceğimi sanar. Damar daha etkili ama hap varsa her zaman tercihim odur.