Arkadaşlar ne bekliyorsunuz? Her gün AAA oyun vermelerini falan mı? Hogwarts Legacy vermeleri bile yeterli açıkçası. Ki daha iyi bir oyun elbet sonlara doğru gelecektir. Adamlar hayrına oyun dağıtıyor, hâlâ laf ediyor bizim millet ya.
Damlaya damlaya göl olur: Control, GTA V, Batman Arkham Trigoly, Tom Raider Serisi, BioShock, Nioh, Football Manager 2024, NBA2K21... daha aklıma gelmeyen bir sürü oyunu dağıttılar. Yani arkadaşın yorumunu tenzih ediyorum ama hakikaten daha ne yapsınlar? Bir de Launcher yüzünden yerden yere vurup "bedava vereceği oyuna... " diyenler var. Bunu diyenlerin bir kısmı sonra gidip korsan oyun indiriyor. :)

Damlaya damlaya göl olur: Control, GTA V, Batman Arkham trigoly, tom Raider serisi, BioShock, Nioh, Football Manager 2024, NBA2k21.. Daha aklıma gelmeyen bir sürü oyunu dağıttılar. Yani arkadaşın yorumunu tenzih ediyorum ama hakikaten daha ne yapsınlar? Bir de Launcher yüzünden yerden yere vurup "bedava vereceği oyuna... " diyenler var. Bunu diyenlerin bir kısmı sonra gidip korsan oyun indiriyor. :)

Launcher kötü diye oynamıyorum diyenler ayrı garip elemenlar zaten. Yükle, oyna diyorsun oynuyorsun. 1-2 sene içerisinde verdiği ücretsiz oyunlar muazzam gerçekten.

Launcher kötü diye oynamıyorum diyenler ayrı garip elemenlar zaten. Yükle, oyna diyorsun oynuyorsun. 1-2 sene içerisinde verdiği ücretsiz oyunlar muazzam gerçekten.
-1 - 1,5 senedir aktif oyun oynamıyorum, arada giriyorum ama yıllardır kullanıyorum. Assassin's Creed'de yama kullanımı harici bir sıkıntı yaşamadım ki onda da Uplay yükledikten sonra zaten Epic Games launcher yerine direkt oradan girebiliyordum ki daha sonra optimize edince ikisinde de sorun yaşamadım.

-Steam daha stabil orası doğru ama onunda bir dezavantajı onu kapatınca her şey kapanıyor yani launcher olmadan çalıştırmaya izin vermiyor.
-Gerçi ben ikisini de kullanıyorum sonuçta bu iş maliyet işi, işini göreni kullanırsın. Her haltın bir fanatiği çıkıyor. :)

-1 - 1,5 senedir aktif oyun oynamıyorum, arada giriyorum ama yıllardır kullanıyorum. Assassin's Creed'de yama kullanımı harici bir sıkıntı yaşamadım ki onda da Uplay yükledikten sonra zaten Epic Games Launcher yerine direkt oradan girebiliyordum ki daha sonra optimize edince ikisinde de sorun yaşamadım.

-Steam daha stabil orası doğru ama onunda bir dezavantajı onu kapatınca her şey kapanıyor yani Launcher olmadan çalıştırmaya izin vermiyor.
-Gerçi ben ikisini de kullanıyorum sonuçta bu iş maliyet işi, işini göreni kullanırsın. Her haltın bir fanatiği çıkıyor. :)
İkisini kullanmak zaten en mantıklısı. Bir süre öncesine kadar oyun dosyalarına erişim yoktu; onu getirdiklerinde Epic’in Steam’den benim için pek bir farkı kalmadı açıkçası.