Çözüldü Bugün yaptığım alışveriş hangi ayın kredi kartı ekstresine yansır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese merhaba. 10.000 TL'lik klavye ve mouse alacağım. Ekstre kesilme günü her ayın 15'i. Ben daha ekstre kesilmeden 15 Temmuz - 15 Ağustos ekstresini ödedim. Alacağım ürünün fiyatı artabilir ya da stok bitebilir diye ayın 16'sını beklemeden bugün alırsam 15 Eylül ekstresine mi yansır yapacağım ödeme acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekstren bugün kesilecek ama tam saati değişebiliyor, genelde 17 ya da 19'da kesiliyordu benimki diye hatırlıyorum mesela. Onu beklemeden alırsan anında yansır, onu beklersen 15 Ekim'dekine yansır. Bence ekstre borcun gözükene kadar bekle.
Ödeme yaptıktan 1 ay sonraya faturan kesilir. O dönemde 2-3 gün içerisinde ödemek zorundasın. Ödemezsen faiz biner.

Ödeme yaptıktan 1 ay sonraya faturan kesilir. O dönemde 2-3 gün içerisinde ödemek zorundasın. Ödemezsen faiz biner.
Hocam demek istediğim şu, şimdi benim bugün kesilecek ekstrem 32.500 TL idi. Henüz ekstre kesilmedi ama ben ödedim. Ekstre günü ayın 15'i ancak muhtemelen pazar günü olduğu için gelmedi ekstre. Şimdi zaten ben alınca 2 taksitle alsam mesela 5.000 TL ilk taksiti Eylül 15 ekstresinde gelir değil mi?

Ekstren bugün kesilecek ama tam saati değişebiliyor, genelde 17 ya da 19'da kesiliyordu benimki diye hatırlıyorum mesela. Onu beklemeden alırsan anında yansır, onu beklersen 15 Ekim'dekine yansır. Bence ekstre borcun gözükene kadar bekle.

Çözüm
Evet hocam. Yoksa sıkışacağım. Teşekkür ediyorum. Aradığım açıklama buydu.

Ya bu arada 10 liraya klavye mouse biraz çok değil mi ya
Al ikinci el Huntsman V2, yanında da sıfır Basilisk V3 5 liraya çık rahatla
Çok hocam. Hatta hanımdan da trip yedim ama almazsam içimde kalacak. WL Mouse Sword X alacağım bir de Wraith W75 Çok olduğunu biliyorum ama ömürlük ürünler bunlar, standart plastik mouse ilgimi çekmiyor bir de mousum çok eski benim 138 gramlık Zowie EC2-A var elimde

Ancak sorun şu ki elimdeki TUF K7 Optik mekanik klavye ve EC2-A mouseyı bir türlü satamadım ölü fiyattan da veriyorum aslında ama...

İkinci eller çok kötü ya, doğal olarak bakanı az, bir de millet spesifik model bakıyor sadece, anca ya tanıdığa ya meraklısına gidecek.

Hocam yalnız Wraith'e gelen son sword X'ler sorunlu, haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…