Build 26063: Yeni Windows 11 duvar kağıdıyla tanışın!

Meh, duz 11 wpsi daha guzel gozukuyor.

LTSC ne zaman geliyor acaba?

Windows 10'un şimdiden öldüğünü, Windows 11'in yavaş yavaş onun yerini aldığını ve mutlu edecek Windows 10 haberlerini az duyan kullanıcılar:

Az daha bekle hocam, uzatılacak bence.

Zaten uzatılacak ama şirketler ve kuruluşlar için ücretli olarak planlanıyor diye biliyorum. Ev kullanıcıları için bir şey yok 2025'te destek bitiyor.

Zaten uzatılacak ama şirketler ve kuruluşlar için ücretli olarak planlanıyor diye biliyorum. Ev kullanıcıları için bir şey yok 2025'te destek bitiyor.
Hocam, 7 ve XP kac sene bedava guvenlik destegi aldi gozunuzu seveyim sizce kolay mi?

Hocam, 7 ve XP kaç sene bedava güvenlik desteği aldı gözünüzü seveyim sizce kolay mı?

XP'yi bilmiyorum ama Windows 7 ek olarak ESU aldı o da yine şirketler ve kuruluşlar için ücretli olarak sunulmadı mı? Windows 7'de gerçi bir yöntem ile ESU güncellemelerini alabiliyorduk.

Duvar kağıtlarının tam hallerini atayım şu şekilde. Faydalanmak isteyen arkadaşlar için.

Dosya Ekleri

• GG9p6sTXwAAAZ-Z.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 72
  • GG9p6sVWEAA75oG.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…