Bukle belirginleştirici krem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Syntax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
  • Etiketler Etiketler
    krem önerisi

Syntax

Uzman
Merhaba, normalde Elidor'un kremini kullanıyordum. Fakat saçım kuruduktan 3-4 saat sadece düzgün duruyor. Ondan sonra kabarmaya başlıyor. Saçım orta uzunlukta. Şu iki ürünü öneren olmuştu fakat çok pahalılar:

Yani bir kreme 1000TL vermeyi abartı buluyorum. Sizin öneriniz ne olur? 500TL ideal.

Öneriyi beğenmeyebilirsin ama maşa yapma şansın yoksa, marketten aldığın herhangi bir krem bile buklelerini belirginleştirir. Islak saça uygulayacaksın, saçını elinle sıkarak, çok fazla kurutmadan, taramadan yapacaksın. Ben dalgalı saçı böyle elde ediyorum krem bile sürmüyorum.

Öneriyi beğenmeyebilirsin ama maşa yapma şansın yoksa, marketten aldığın herhangi bir krem bile buklelerini belirginleştirir. Islak saça uygulayacaksın, saçını elinle sıkarak, çok fazla kurutmadan, taramadan yapacaksın. Ben dalgalı saçı böyle elde ediyorum krem bile sürmüyorum.

Hocam bende saçımı dediğiniz gibi yapıyorum maşa kullanmadan. Başta bukleler çok güzel şekil alıyor fakat 3-4 saatin sonunda kabarmaya başlıyor. En azından bir 5-6 saat şeklini korusa daha iyi olacak. Sebebini pek bilmiyorum. Ben krem kullanmazsam şeklini almıyor maalesef.

Hocam bende saçımı dediğiniz gibi yapıyorum maşa kullanmadan. Başta bukleler çok güzel şekil alıyor fakat 3-4 saatin sonunda kabarmaya başlıyor. En azından bir 5-6 saat şeklini korusa daha iyi olacak. Sebebini pek bilmiyorum. Ben krem kullanmazsam şeklini almıyor maalesef.
Bir yere gideceksen kuaförde maşa yaptırırsın. Onun dışında Elidor falan alacaksın gibi duruyor. Bakalım başka öneriler gelir.

Bir yere gideceksen kuaförde maşa yaptırırsın. Onun dışında Elidor falan alacaksın gibi duruyor. Bakalım başka öneriler gelir.

En son kuaföre gittiğimde biraz daha uzundu saçım. Bana kremini değiştir demişti. Kendisi tam hatırlamıyorum telaffuzu "şivaks" gibi bir şey olan krem önermişti. WhatsApp'tan adını sorduğumda o elemanın önerdiği krem yerine farklı şeyler söylediler.

En son kuaföre gittiğimde biraz daha uzundu saçım. Bana kremini değiştir demişti. Kendisi tam hatırlamıyorum telaffuzu "şivaks" gibi bir şey olan krem önermişti. WhatsApp'tan adını sorduğumda o elemanın önerdiği krem yerine farklı şeyler söylediler.

Maşayı tekrar gidersem deneyeceğim.

Kendisi tam hatırlamıyorum telaffuzu "şivaks" gibi bir şey olan krem önermişti.
1720539800032.webp

Schwarzkopf saç kremi olabilir mi? 93 TL'ymiş bu internette. Gliss markalı kremler, Taft markalı saç spreyleri var.

Köpüktü sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Taft olabilir belki. En kötü alıp denerim. Şu an Elidor kullanmaya devam edeceğim gibi duruyor.
Taft köpüğü bizzat kullanmadım ama kötü olduğunu duymuştum, o markanın ürünlerini de sevmiyorum. Morfose süt köpüğü iş görüyordu. Zaten o bütçedeki köpükler hemen hemen aynı oluyor, alıp alıp deneyebilirsin ucuzlar. Tutuşu seviye ile belirten köpüklerden bence üçüncü seviye olanı alın.

Kremden daha önemlisi kremi uygulama şeklin, saçı kurutma şeklin, saç tipin ve saç uzunluğun aslında.

Bir kreme 1000 liraya veriyorsanız dikkatli olun. Yabancı yerli her yerde araştırın. O kazığı zamanında yedim. Geçen senenin parasıyla saç kıvırcıklaştırma jölesi diye bir şeye o kadar param gitti ve saçı berbat yapıyordu.

Elidor Belirgin Bukleler şu ana kadar kullandığım en iyisi. Belki diğer kremleri de deneyebilirim yakında bitecek zaten.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt