B baris39 Üyecik Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 1 24 Kasım 2024 #1 Babaannemler 1938 yılında bulgaristandan göçmüş. Gerekli yerlere başvurursam bulgaristan vatandaşlığı alabilir miyim?
Babaannemler 1938 yılında bulgaristandan göçmüş. Gerekli yerlere başvurursam bulgaristan vatandaşlığı alabilir miyim?
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 24 Kasım 2024 #2 Çok zor hocam. O ülkeye yatırım yapmak (mal-mülk, ev, araba vb almak) ve o ülkenin kültürü ile dilini öğrenirseniz vatandaşlık alınır.
Çok zor hocam. O ülkeye yatırım yapmak (mal-mülk, ev, araba vb almak) ve o ülkenin kültürü ile dilini öğrenirseniz vatandaşlık alınır.
KS KS B baris39 Üyecik Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 1 24 Kasım 2024 #3 Negative Sir dedi: Çok zor hocam. O ülkeye yatırım yapmak (mal-mülk, ev, araba vb almak) ve o ülkenin kültürü ile dilini öğrenirseniz vatandaşlık alınır. Genişletmek için tıkla... Ama babaannemin kardeşleri vs. hepsi şu anda bulgar vatandaşı bu işimizi kolaylaştırmaz mı?
Negative Sir dedi: Çok zor hocam. O ülkeye yatırım yapmak (mal-mülk, ev, araba vb almak) ve o ülkenin kültürü ile dilini öğrenirseniz vatandaşlık alınır. Genişletmek için tıkla... Ama babaannemin kardeşleri vs. hepsi şu anda bulgar vatandaşı bu işimizi kolaylaştırmaz mı?
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 24 Kasım 2024 #4 baris39 dedi: Ama babaannemin kardeşleri vs. hepsi şu anda bulgar vatandaşı bu işimizi kolaylaştırmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bakın sıfır ihtimal demiyorum ama zor bir ihtimal.
baris39 dedi: Ama babaannemin kardeşleri vs. hepsi şu anda bulgar vatandaşı bu işimizi kolaylaştırmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bakın sıfır ihtimal demiyorum ama zor bir ihtimal.
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 24 Kasım 2024 #5 baris39 dedi: Ama babaannemin kardeşleri vs. hepsi şu anda bulgar vatandaşı bu işimizi kolaylaştırmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yaşıyorlarsa davet etme sistemi ile yapılabiliyor diye biliyorum.
baris39 dedi: Ama babaannemin kardeşleri vs. hepsi şu anda bulgar vatandaşı bu işimizi kolaylaştırmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yaşıyorlarsa davet etme sistemi ile yapılabiliyor diye biliyorum.