Mavz 2K Başarılı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Beğeniler 72 27 Ağustos 2024 #1 İyi Sosyaller, ücretsiz bir şekilde Bulgarca dilinde yapay zeka ile konuşma programı arıyorum. Seviyem b olduğu için konuşmamı geliştirmek istiyorum.
İyi Sosyaller, ücretsiz bir şekilde Bulgarca dilinde yapay zeka ile konuşma programı arıyorum. Seviyem b olduğu için konuşmamı geliştirmek istiyorum.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.346 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.355 Yer Denizli 27 Ağustos 2024 #2 Mavz 2K dedi: İyi Sosyaller, ücretsiz bir şekilde Bulgarca dilinde yapay zeka ile konuşma programı arıyorum. Seviyem b olduğu için konuşmamı geliştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neredeyse hepsi. Gemini, ve ChatGPT mesela.
Mavz 2K dedi: İyi Sosyaller, ücretsiz bir şekilde Bulgarca dilinde yapay zeka ile konuşma programı arıyorum. Seviyem b olduğu için konuşmamı geliştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neredeyse hepsi. Gemini, ve ChatGPT mesela.
6 6737 Uzman Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.292 Makaleler 4 Çözümler 34 Beğeniler 1.422 27 Ağustos 2024 #3 Mavz 2K dedi: İyi Sosyaller, ücretsiz bir şekilde Bulgarca dilinde yapay zeka ile konuşma programı arıyorum. Seviyem b olduğu için konuşmamı geliştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... - Gemini Sürprizbozan What Gemini Apps can do and other frequently asked questions Learn what Gemini can do, how it works, and different ways to get access to it. gemini.google.com - ChatGPT Sürprizbozan List of languages supported by ChatGPT Wondering which languages are supported by ChatGPT? Read the complete list. botpress.com - LLama desteklemiyor. Sürprizbozan llama-models/models/llama3_1/MODEL_CARD.md at main · meta-llama/llama-models Utilities intended for use with Llama models. Contribute to meta-llama/llama-models development by creating an account on GitHub. github.com - Mistral düşük modelleri desteklemiyor, yüksek gereksinimli modeli hakkında çokça dili destekliyor ibaresi mevcut ancak bulgarca bulunmuyor. Sürprizbozan Mistral AI - Models in Amazon Bedrock - AWS Break new ground with frontier AI models from Mistral AI aws.amazon.com - Claude'da da çokça dili destekler ibaresi mevcut ancak bulgarca konuşamadığını söylüyor. Sürprizbozan Anthropic Claude - Models in Amazon Bedrock - AWS Access Anthropic's Claude large language model through Amazon Bedrock to build generative AI applications. aws.amazon.com ChatGPT veya Gemini iyi olabilir. Son düzenleme: 27 Ağustos 2024
Mavz 2K dedi: İyi Sosyaller, ücretsiz bir şekilde Bulgarca dilinde yapay zeka ile konuşma programı arıyorum. Seviyem b olduğu için konuşmamı geliştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... - Gemini Sürprizbozan What Gemini Apps can do and other frequently asked questions Learn what Gemini can do, how it works, and different ways to get access to it. gemini.google.com - ChatGPT Sürprizbozan List of languages supported by ChatGPT Wondering which languages are supported by ChatGPT? Read the complete list. botpress.com - LLama desteklemiyor. Sürprizbozan llama-models/models/llama3_1/MODEL_CARD.md at main · meta-llama/llama-models Utilities intended for use with Llama models. Contribute to meta-llama/llama-models development by creating an account on GitHub. github.com - Mistral düşük modelleri desteklemiyor, yüksek gereksinimli modeli hakkında çokça dili destekliyor ibaresi mevcut ancak bulgarca bulunmuyor. Sürprizbozan Mistral AI - Models in Amazon Bedrock - AWS Break new ground with frontier AI models from Mistral AI aws.amazon.com - Claude'da da çokça dili destekler ibaresi mevcut ancak bulgarca konuşamadığını söylüyor. Sürprizbozan Anthropic Claude - Models in Amazon Bedrock - AWS Access Anthropic's Claude large language model through Amazon Bedrock to build generative AI applications. aws.amazon.com ChatGPT veya Gemini iyi olabilir.
KS KS Mavz 2K Başarılı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Beğeniler 72 27 Ağustos 2024 #4 @6737 @AMG GOAT teşekkürler fakat eklemeyi unutmuşum uygunsa sesli şekilde bana karşılık verecek olursa daha güzel olur ama yok gibi günümüzde...
@6737 @AMG GOAT teşekkürler fakat eklemeyi unutmuşum uygunsa sesli şekilde bana karşılık verecek olursa daha güzel olur ama yok gibi günümüzde...