flairr Uzman Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 75 Beğeniler 24 31 Mayıs 2025 #1 Selam İtopya'dan bir hazır sistem bakıyordum ama ekran kartı ASUS RTX 4060 Bulk. Ürün teşhir falan mı yoksa sadece kutusuz mu, güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2025
Selam İtopya'dan bir hazır sistem bakıyordum ama ekran kartı ASUS RTX 4060 Bulk. Ürün teşhir falan mı yoksa sadece kutusuz mu, güvenilir mi?
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.957 Çözümler 16 Beğeniler 8.211 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 31 Mayıs 2025 #2 Teşhir ürünü değil. Hazır sistemlerde kullanılmak üzere üretici firma tarafından kutusuz alınan ekran kartları. Güvenilirdir sıkıntı olmaz sadece satarken kutusu olmadığı için laga luga yapan olabilir.
Teşhir ürünü değil. Hazır sistemlerde kullanılmak üzere üretici firma tarafından kutusuz alınan ekran kartları. Güvenilirdir sıkıntı olmaz sadece satarken kutusu olmadığı için laga luga yapan olabilir.
fxwestro Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Beğeniler 61 31 Mayıs 2025 #3 flairr dedi: Selam İtopya'dan bir hazır sistem bakıyordum ama ekran kartı ASUS RTX 4060 bulk. Ürün teşhir falan mı yoksa sadece kutusuz mu, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kutusuz üründür, kutusu olmadığı için satarken sorun yaşayabilirsiniz.
flairr dedi: Selam İtopya'dan bir hazır sistem bakıyordum ama ekran kartı ASUS RTX 4060 bulk. Ürün teşhir falan mı yoksa sadece kutusuz mu, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kutusuz üründür, kutusu olmadığı için satarken sorun yaşayabilirsiniz.
KS KS flairr Uzman Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 75 Beğeniler 24 31 Mayıs 2025 #4 Garantiye gitmesi gerekirse sorun olur mu?
fxwestro Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Beğeniler 61 31 Mayıs 2025 #5 flairr dedi: Garantiye gitmesi gerekirse sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olacağını sanmıyorum.
flairr dedi: Garantiye gitmesi gerekirse sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olacağını sanmıyorum.