Wartz 61 Üstün Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.258 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.988 Bugün 15:14 #1 Bully indiriyorum ama atma sorunu olduğunu duymuştum. Fix var mı bunun için?
Çözüm Lain Iwakura Bugün 15:18 Silent's Patch kurmalısınız. Bully: Scholarship Edition | Mods and Patches My modifications and patches for Bully: Scholarship Edition: SilentPatch. silentsblog.com Türkçe Yama: (bayağı kaliteli) Bully - 2025 Türkçe Yama [PC / PS2] | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Çeviriler ve testler tarafımca yapılmıştır. Yamanın Özellikleri: • Daha önceki yamalardan farkl forum.donanimhaber.com
Silent's Patch kurmalısınız. Bully: Scholarship Edition | Mods and Patches My modifications and patches for Bully: Scholarship Edition: SilentPatch. silentsblog.com Türkçe Yama: (bayağı kaliteli) Bully - 2025 Türkçe Yama [PC / PS2] | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Çeviriler ve testler tarafımca yapılmıştır. Yamanın Özellikleri: • Daha önceki yamalardan farkl forum.donanimhaber.com
Lain Iwakura 35 Uzman Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 214 Çözümler 3 Beğeniler 148 Bugün 15:18 #2 Silent's Patch kurmalısınız. Bully: Scholarship Edition | Mods and Patches My modifications and patches for Bully: Scholarship Edition: SilentPatch. silentsblog.com Türkçe Yama: (bayağı kaliteli) Bully - 2025 Türkçe Yama [PC / PS2] | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Çeviriler ve testler tarafımca yapılmıştır. Yamanın Özellikleri: • Daha önceki yamalardan farkl forum.donanimhaber.com Artı 0 Eksi Çözüm
Silent's Patch kurmalısınız. Bully: Scholarship Edition | Mods and Patches My modifications and patches for Bully: Scholarship Edition: SilentPatch. silentsblog.com Türkçe Yama: (bayağı kaliteli) Bully - 2025 Türkçe Yama [PC / PS2] | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Çeviriler ve testler tarafımca yapılmıştır. Yamanın Özellikleri: • Daha önceki yamalardan farkl forum.donanimhaber.com
KS KS Wartz 61 Üstün Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.258 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.988 Bugün 15:19 #3 Lain Iwakura dedi: Silent's Patch kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim? Artı 0 Eksi
Lain Iwakura 35 Uzman Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 214 Çözümler 3 Beğeniler 148 Bugün 15:20 #4 Wartz dedi: Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Mesajı güncelledim. Üsteki linkten indirin dosyaları 7zip ile klasöre çıkartın. Klasör içinde bulunanları oyunun içine atın. Son düzenleme: 46 dakika önce Artı 0 Eksi
Wartz dedi: Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Mesajı güncelledim. Üsteki linkten indirin dosyaları 7zip ile klasöre çıkartın. Klasör içinde bulunanları oyunun içine atın.