Burçlar ve astroloji hakkında düşünceleriniz neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ElonXMusk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
  • Etiketler Etiketler
    hakkında

ElonXMusk 58

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Selamlar, sorum başlıktaki gibidir. Düşünceleriniz nelerdir?

Benim düşüncem, ikisi de saçmalıktır; burçlara inanan kişilerle arkadaş olmam. Mars veya Jüpiter hareketi sizi etkilemez.

Aslında ben de senin gibi düşünen biriydim. Ama son birkaç senedir burçlara ve hatta yükselen, alçalan, güneş ve ay burçlarına saygılıyım galiba.

Aslında ben de senin gibi düşünen biriydim. Ama son birkaç senedir burçlara ve hatta yükselen, alçalan, güneş ve ay burçlarına saygılıyım galiba.
Dediğim gibi, burçların hiç bir gerçekliğini görmedim. Yani neden satürn hareketi bizi etkilesin

ikisi de saçmalıktır; burçlara inanan kişilerle arkadaş olmam. Mars veya Jüpiter hareketi sizi etkilemez.
Normal inanan var bir de bazı kafayı sıyırmış kesim var maalesef. Mesela eleman geliyor işte senin burcun şu ise ben seninle arkadaş olamam konuşamam, auramı etkiler cart curt. Bu tür insanlarla iletişime bile geçmemeye özen gösteririm fakat kendi kendine inanıp bunu sosyal hayata vurmayan insanlara lafım yok.

Dediğim gibi, burçların hiç bir gerçekliğini görmedim. Yani neden satürn hareketi bizi etkilesin
Ya ben de tam olarak bilmiyorum neyin hareketi neyi etkiliyor ama kendim dahil birçok kişi için tam doğum tarihi ve saati üzerinden yaptırdığım tam burç analizi beni çok şaşırttı açıkçası.

"Burçlara inanan kişilerle arkadaş olmam" diyecek kadar delirmedim, herhangi bir inanca sahip olduğu için bir insan ile görüşmemek çok saçma. Elbette istisnai inanışlar olabilir ancak burçlara inanmak; bir insanı nasıl kesinlikle arkadaş olunmayacak birine dönüştürebilir anlam vermek güç. Soruya gelirsek, burçlar saçmalıktır. Burçlara inanan insanların mantıklarını az kullanan insanlar olduğuna inanırım.

Bir de sen konuşurken seni sürekli "işteee tipik bir yengeeç", "sen tam bir ikizlersin bak iştee" diyerek darlarlar delirirsin.

Ben delirdim dostum, burçlara inanan herkes beni "Sen o burçsun senden adam olmaz" falan dedi. Veya duygusalsın senle arkadaş olamam dedi. Mantık kullanılsa aslında burçların saçma olduğunu anlarız.

Aklıma hep Gassal gelir burçlar yüzünden yani bir kere sınıfta hoca ile sınıftakiler burçlar hakkında konuşmuştu

burçlara inanan herkes beni "Sen o burçsun senden adam olmaz" falan dedi. Veya duygusalsın senle arkadaş olamam dedi. Mantık kullanılsa aslında burçların saçma olduğunu anlarız.
Salla geç ya ne kadar dallama varsa hepsi bu tür saçmalıkların içinde boğulmuş zaten.

Salla geç ya ne kadar dallama varsa hepsi bu tür saçmalıkların içinde boğulmuş zaten.
Haklısın, baksana başarılı ve zekilere inanmazlar.
"Astrolojinin bir sahte bilim (pseudo-science) olduğu konusunda sizinle tamamen aynı fikirdeyim. İlginç olan taraf, bu tür batıl inançların son derece inatçı olması ve yüzyıllar boyunca varlığını sürdürebilmesidir.
demiş Einstein.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…