alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 6 Ocak 2024 #1 Şırınga ve deniz suyuyla burun temizliyorlar diye biliyorum ama bu nereden temin edilir biliyor musunuz?
Şırınga ve deniz suyuyla burun temizliyorlar diye biliyorum ama bu nereden temin edilir biliyor musunuz?
Çözüm Peganeo 6 Ocak 2024 Nazal Yıkama Kiti diye geçiyor. Şırınga kullanmanıza gerek yok. Eczanelerden veya internetten temin edebilirsiniz.
Nazal Yıkama Kiti diye geçiyor. Şırınga kullanmanıza gerek yok. Eczanelerden veya internetten temin edebilirsiniz.
1 178 Ziyaretçi 6 Ocak 2024 #11 alperen dedi: Kullanması zor mu? Agizin açık olmali veya kapalı olmalı gibi şeyler duymuştum. Genişletmek için tıkla... Ağzınızın açık olması daha iyi. Bende de et olduğu için bazen genze kaçma durumu oluyor ve haliyle mide bulandırıyor. Artı 0 Eksi
alperen dedi: Kullanması zor mu? Agizin açık olmali veya kapalı olmalı gibi şeyler duymuştum. Genişletmek için tıkla... Ağzınızın açık olması daha iyi. Bende de et olduğu için bazen genze kaçma durumu oluyor ve haliyle mide bulandırıyor.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 6 Ocak 2024 #12 Multisinus markasını alıyorum o zaman. Artı 0 Eksi