Makaleler
12
Yer
Çorum
Business Tour'da Atatürk karakteri ve 100 gold ücretsiz. Business Tour, Steam'den oynayabileceğiniz Monopoly benzeri ücretsiz bir masa oyunu.

Atatürk karakterini şu şekilde alabilirsiniz:
  1. Öncelikle yüklü değilse Steam'den Business Tour oyununu ücretsiz bir şekilde indirin.
  2. Ardından oyunu açın ve sağ üstten ayarlar (çark) simgesine basın.
  3. Açılan ekranda promosyon kodu bölümüne ''ATATURK'' kodunu girin.

Hesabınıza şu şekilde eklenmiş olacak. Bundan sonra Atatürk karakterini kullanarak oynayabilirsiniz. Son ekleme tarihi: 15.12.2025, saat 00.00.

1765359958096.webp

@Caner Uncu Bilgilendirme için çok teşekkürler, sevdiğim bir oyundur kendisi. 🖤
Rica ederim hocam. Ben de severim de bazen inanılmaz sinir ediyor oyun. Kimin kazanacağı daha ilk zardan belli oluyor çoğu zaman. Pek şansa dayalı gibi gelmiyor bana. Bir tarafı gömdükçe gömüyor, diğerini arşa çıkartıyor. Bomboş haritada gidip milyonluk kirası olan yere zar atıyorsun falan.

Rica ederim hocam. Ben de severim de bazen inanılmaz sinir ediyor oyun. Kimin kazanacağı daha ilk zardan belli oluyor çoğu zaman. Pek şansa dayalı gibi gelmiyor bana. Bir tarafı gömdükçe gömüyor, diğerini arşa çıkartıyor. Bomboş haritada gidip milyonluk kirası olan yere zar atıyorsun falan.

Şanstan daha çok pay to Win'e dayalı bir oyun gibi geliyor bana. Hiçbir zaman parayla kozmetik alanlara karşı maç kazanamadım.