Bütçe dostu Casio MTP-B145

Casio saatler harbi taş gibidir. Uzun ömürlü.

Yaşlı kesimin favori saatidir, ilk aldıkları saattir ve yıllarca kollarında takarlar. Kalitesini siz düşünün.

Mekanik saat ve 4.2K. Benlik olmamasını geçtim, bunda sağlık vs. de hiçbir şey yok. Bunu alan adam diğer koluna bir de akıllısını mı takıyor? O zaman bunun bir anlamı kalmıyor. Ayrıca mekanik saati okuyabilinceye kadar telefondan saate ve gelen bildirimleri görmek daha kısa sürer. 50 sene önce falan olsaydı belki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam sağlık vs. yok derken ne demek istediğinizi anlamadım. Saatlerin kullanıldığı bir sürü alan var. Çoğu insan yatırımlık ve moda amacıyla alıyor.

Hocam sağlık vs. yok derken ne demek istediğinizi anlamadım. Saatlerin kullanıldığı bir sürü alan var. Çoğu insan yatırımlık ve moda amacıyla alıyor.
Hocam kan değerleri, çarpıntı anlama, tansiyon vs. onlardan bahsettim. Yatırımlık saat nasıl oluyorsa anlamadım. Kime satıyorlar ki? Kendi içlerinden birilerini bulup sırayla kitliyorlar herhalde. Ama K.K.Mevduat'ın yerini hiç bir şey tutamaz. Moda amaçlı olarak klasik amaçlı bence de olabilir.

Kan değerleri tansiyon gibi verilerin gerçekten tam zamanlı doğru çalışdığını düşünüyorsan bu saatleri sevmemen çok normal .

İşi bilen birinin yapmayacağı kıyaslama. Ufak bir nüans, mekanik bir saatiniz olursa ölümüzü umarsayacak bir şey olur. Ama sizin bildiğiz o mekanik bu mekanik değil.

Not: Garmin kullanıcısı, triatlet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…