Rehber Bütçelere göre sağlık/spor takibi için akıllı saat ve akıllı bileklik satın alma rehberi

Uyku takibi ve egzersiz sırasında nabız takibi çok hoş da saat takmak bunları yaparken çok mânasız oluyor ya.
Uyurken saat takmaktan nefret ediyorum. Salonda saat taktığımda strap düzgün kullanamıyorum. Ve yani takmak da istemiyorum sürekli saat. Takılacak yer var, takılmayacak yer va.

Galaxy Ring harika bir teknoloji. Umarım önümüzdeki 5 sene içerisinde güzel bir yere evrilir de alabilirim.

Bu kotu olmus. Neyseki farkli bir numaradan hesap acabilme sansin varmis. Gelismeleri yazarsin.
Dün yapmadım, siyah kordonlu olan bitmiş. Bugün yaptım yeni hesap açıp. Pembeyi aldım mecburen. Temu'dan bi lacivert falan kordon alırım artık çok sorun değil.

Hayırlı olsun ama bence iade oluşturup bunu al. SELAM150 koduyla 369'a düşüyor.
AMOLED istiyorum ya teşekkürler. TFT LCD gece çok göz alıyor. Beğenmezsem de kardeşime hediye ederim artık.

@Simon Şimdi elime geçti. AMOLED olması baya fark ediyor ya. Kız kardeşimde Redmi Band 2 var onun LCD ekranından kat kat daha güzel. Ama her yeri pembe olması . Kordon değiştirsem bile saatin kendisi de pembe. Kötü değil gayet şık ama pembe işte garipsenir illa ki. Belki kardeşime bunu verip Band 2'yi ben kullanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…