T Taylan Dinler Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 54 Beğeniler 33 Yer Ankara 19 Ocak 2026 #1 Selam, Atatürk İlkeleri ve İnkılap tarihi dersinden büte kaldım ve hocaya konuları sormak istiyorum. OBS'den nasıl bir dille sormam gerekir yardımcı olur musunuz?
Selam, Atatürk İlkeleri ve İnkılap tarihi dersinden büte kaldım ve hocaya konuları sormak istiyorum. OBS'den nasıl bir dille sormam gerekir yardımcı olur musunuz?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 19 Ocak 2026 #2 OBS'ye bakmiyor cogu hoca. Mailine yazmani oneririm. Soyle diyebilirsin. "Merhabalar hocam. Ben sizin dersinizden bute kaldim. Sinav konulari hakkinda bilgi verebilir misiniz? İyi gunler dilerim." seklinde yazardim.
OBS'ye bakmiyor cogu hoca. Mailine yazmani oneririm. Soyle diyebilirsin. "Merhabalar hocam. Ben sizin dersinizden bute kaldim. Sinav konulari hakkinda bilgi verebilir misiniz? İyi gunler dilerim." seklinde yazardim.
KS KS T Taylan Dinler Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 54 Beğeniler 33 Yer Ankara 19 Ocak 2026 #3 Simon dedi: OBS'ye bakmiyor cogu hoca. Mailine yazmani oneririm. Soyle diyebilirsin. "Merhabalar hocam. Ben sizin dersinizden bute kaldim. Sinav konulari hakkinda bilgi verebilir misiniz? İyi gunler dilerim." seklinde yazardim. Genişletmek için tıkla... Yarına kadar bakmazsa mailine de atarım. Teşekkür ederim.
Simon dedi: OBS'ye bakmiyor cogu hoca. Mailine yazmani oneririm. Soyle diyebilirsin. "Merhabalar hocam. Ben sizin dersinizden bute kaldim. Sinav konulari hakkinda bilgi verebilir misiniz? İyi gunler dilerim." seklinde yazardim. Genişletmek için tıkla... Yarına kadar bakmazsa mailine de atarım. Teşekkür ederim.
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 19 Ocak 2026 #4 "Hocam merhaba. Dersinizden büte kaldım, sınav konularına çalışmam için belirli konular veya kaynaklar verebilir misiniz? Saygılar." Tarzı bir mail gönderebilirsin.
"Hocam merhaba. Dersinizden büte kaldım, sınav konularına çalışmam için belirli konular veya kaynaklar verebilir misiniz? Saygılar." Tarzı bir mail gönderebilirsin.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.675 Çözümler 12 Beğeniler 2.599 19 Ocak 2026 #5 "Merhaba X hocam, X konusuyla alakalı bilgi alacaktım, rica etsem beni X konuda bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler, saygılar." Fix bu tarz bir sürü mail yolladım ve hepsi de yanıtlandı. Deneyebilirsiniz.
"Merhaba X hocam, X konusuyla alakalı bilgi alacaktım, rica etsem beni X konuda bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler, saygılar." Fix bu tarz bir sürü mail yolladım ve hepsi de yanıtlandı. Deneyebilirsiniz.