MwolfTR

Başarılı
Ufak bir yayıncıyım. Son yayınımda ortalama bir miktar donate geldi ben de bynogame'den bunu banka hesabıma çektim. 16 yaşındayım. Bunun herhangi bir vergisi falan var mı varsa nasıl ödeniyor ne yapmam lazım? (platform: kick)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bir yayıncıyım. Son yayınımda ortalama bir miktar donate geldi ben de ByNoGame'den bunu banka hesabıma çektim. 16 yaşındayım. Bunun herhangi bir vergisi falan var mı varsa nasıl ödeniyor ne yapmam lazım? (platform: Kick)

Hocam bildiğim kadarıyla var. Şahıs şirketi kurulması lazım ödenmesi için fakat Bağ-Kur vs. falan ödemeleri çok gelir şu anki az diye bahsettiğiniz kazançla. Zaten az bir kazançta kolay kolay devletin gözüne çarpacağını sanmıyorum (şahsi fikrim) ayrıca kazandığınız bağışları çekmediğiniz sürece bir şey olmuyor bu da aklınızda kalsın. Şu an Türkiye'de sizin gibi çokça yayın açan ve deneyen insan var onlarında şahıs şirketi kurduğunu sanmıyorum.

Ufak bir yayıncıyım. Son yayınımda ortalama bir miktar donate geldi ben de ByNoGame'den bunu banka hesabıma çektim. 16 yaşındayım. Bunun herhangi bir vergisi falan var mı varsa nasıl ödeniyor ne yapmam lazım? (platform: Kick)

Vergisi elbette var. İnfluencer hesabı açman lazım en basitinden. Gerçi 18 altı açabiliyor mu bilmiyorum. Sen çok yanlış iş yapmışsın. İleride çektiğin 3-5 lirayı senden katıyla isteyeceklerdir.