Bilgisayarımda yüklü olan tek şey bu oyunlar, onun dışında programdır falan kullanmam. 1 TB Kingston SKC3000S SSD sahibiyim. Şu an 195 GB boş, 952 GB toplam gözüküyor. Bana fazla geliyor sanki bu durum.
TreeSize ile kontrol edebilirsin ama sonuç olarak indirdiğin bütün programlar, ekran görüntüleri vs. c: diskinde duruyor. Sadece oyunlar değil. Dolması normal.
Steam->Ayarlar->Depolama kısmından hangi oyun ne kadar alan kaplıyor görebilirsin. Ek olarak TreeSize uygulaması ile diskteki herhangi bir dosya ne kadar alan kaplıyor görebilirsin. Bu şekilde neyin fazla alan kapladığını öğrenebilirsin.
Bilgisayarımda yüklü olan tek şey bu oyunlar, onun dışında programdır falan kullanmam. 1 TB Kingston skc3000s SSD sahibiyim. Şu an 195 GB boş, 952 GB toplam gözüküyor. Bana fazla geliyor sanki bu durum.
Ekran kartının gölgelendirici önbelleği, sistem geri yükleme noktaları ve bir sürü hesaplarken aklımıza gelmeyen etken var. Treesize yükleyerek kontrol edebilirsiniz.
Bilgisayarımda yüklü olan tek şey bu oyunlar, onun dışında programdır falan kullanmam. 1 TB Kingston skc3000s SSD sahibiyim. Şu an 195 GB boş, 952 GB toplam gözüküyor. Bana fazla geliyor sanki bu durum.