Cache geri döndü!

Eski haritanın birebir aynısı olursa rekabet nasıl sağlanacak? Herkes hali hazırda ezberlemiş öğrenmiş. Bunun arada değişmesi gerekir, dengeler değişsin diye.

Yani hileler çok ama rank açmak veya eğlencesine 2-3 maç oynamak yine az çok iyi olabiliyor. Ben Cache'te ilk 3 maçımı Win ile bitirdim şu an mesela. Hatta dün seçkin'de 2 maç taşıdım birdenbire. Ama dikkat ettiysen yine 2-3 maç maksimum oynamışım zaten. Yoksa bende FACEIT kasıyorum çoğunlukla.

Şahsi görüşüm en az 2 el atılınca ezberlendiği yönünde. Zamanında burada çok fazla sg 553 oynuyordum nerf almadığı zamanlar. O zaman inanın harita daha karışıktı.

Cache şu anki haritalara göre daha karışık kesinlikle. Lakin eskiden daha da fazla Boost noktaları vardı o zaman daha da karışıktık büyük ihtimalle hocam. Ama iyi harita ya teması çok hoş ve çok açık harita olsa da peek atılacak noktalar ayrı bir eğlenceliymiş harbiden de.

Darısı cobblestone ve short Dust'ın başına.

CS:GO'ya 2023'te ilk başladığımda ucu ucuna short dust, Lake gibi özellikle yoldaş modu haritalarına yetişebilmiştim az da olsa umarım tekrar gelirler. Ondan öncesinde de CS 1.6 oynuyordum gene bu arada

FACEIT'deki FMPONE'un yaptığı değil miydi_

Detayını bilmiyorum. Bu mapten farklı mıydı? Çok da farklı gelmedi gözüme.

Ben de sadece haftalık drop için giriyorum diyebilirim. Onda da hileler geliyor zaten, 2-3 oyunda bile sinirleniyorum.

Dust 2 shorttaki kutuyu da tekrar güncellemişler bu arada.

Map'e iyi para ödemişler he.

Mapper sevinçten dört dönüyordur şimdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…