Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.766 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.397 Bugün 19:34 #11 Ethem Efe dedi: En yüksek kalitede indirilmiyor maalesef, sanırım. Onun için sunucu vs. açmak gerekiyor galiba? Sabahtan beri uğraşıyorum ya Genişletmek için tıkla... İndiriliyor, daha dün gece indirdim desteklenen şarkılarda 48-bit'e kadar indiriliyor. Ama çoğu şarkı 24-bit.
Ethem Efe dedi: En yüksek kalitede indirilmiyor maalesef, sanırım. Onun için sunucu vs. açmak gerekiyor galiba? Sabahtan beri uğraşıyorum ya Genişletmek için tıkla... İndiriliyor, daha dün gece indirdim desteklenen şarkılarda 48-bit'e kadar indiriliyor. Ama çoğu şarkı 24-bit.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.305 Çözümler 9 Beğeniler 3.107 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 19:34 #12 Glade dedi: İndiriliyor, daha dün gece indirdim desteklenen şarkılarda 48-bit'e kadar indiriliyor. Ama çoğu şarkı 24-bit. Genişletmek için tıkla... Tekrar kontrol ettim. Dediğim gibi sınırı var.
Glade dedi: İndiriliyor, daha dün gece indirdim desteklenen şarkılarda 48-bit'e kadar indiriliyor. Ama çoğu şarkı 24-bit. Genişletmek için tıkla... Tekrar kontrol ettim. Dediğim gibi sınırı var.