Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 26 Mayıs 2026 #1 İlk adımı Secure Boot kapatarak atlattım fakat bu defa da kurulum başladıktan sonra “Kurulum Başarısız Oldu” hatası aldım. Log dosyam burada: 5fc12d2 paste.cachyos.org Sebebi ne olabilir?
İlk adımı Secure Boot kapatarak atlattım fakat bu defa da kurulum başladıktan sonra “Kurulum Başarısız Oldu” hatası aldım. Log dosyam burada: 5fc12d2 paste.cachyos.org Sebebi ne olabilir?
T TechMad Uzman Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 473 26 Mayıs 2026 #11 Recep Baltaş dedi: Birebir aynı ayarlarla tekrar başlattım kurulumu ve bu defa oldu… Genişletmek için tıkla... Fedora'dan daha iyi gelecektir. Hatta paket yükleyicisinin Fedora'dan belirgin şekilde daha hızlı yüklendiğini fark edeceksiniz. Fedora CachyOS'a göre fazlasıyla ağır sayılabilecek bir dağıtım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Birebir aynı ayarlarla tekrar başlattım kurulumu ve bu defa oldu… Genişletmek için tıkla... Fedora'dan daha iyi gelecektir. Hatta paket yükleyicisinin Fedora'dan belirgin şekilde daha hızlı yüklendiğini fark edeceksiniz. Fedora CachyOS'a göre fazlasıyla ağır sayılabilecek bir dağıtım.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 26 Mayıs 2026 #12 Recep Baltaş dedi: Birebir aynı ayarlarla tekrar başlattım kurulumu ve bu defa oldu… Genişletmek için tıkla... Oh, tamam abi, şimdi rehber gelsin. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Birebir aynı ayarlarla tekrar başlattım kurulumu ve bu defa oldu… Genişletmek için tıkla... Oh, tamam abi, şimdi rehber gelsin.