CachyOS’te PlasmaShell rastgele zamanlarda donuyor

Ethem Efe

Bilgin
Yer
KKTC | Gazimağusa
Günaydın,

Sorunun kaynağını bir türlü anlayamadım açıkçası, zaman belli olmaksızın bir anda taskbar dâhil tüm masaüstü donuyor. Alt+Space üzerinden arama yapıp uygulama açabiliyorum. Terminale erişebiliyorum ancak onun dışında hiçbir şey yapamıyorum.

Wallpaper Engine eklentisi olarak Waywallen kullanıyorum. Buna sebep olan o olabilir mi, emin değilim açıkçası. Yardımınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Wallpaper Engine eklentisi olarak Waywallen kullanıyorum. Buna sebep olan o olabilir mi, emin değilim açıkçası. Yardımınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
%90 ihtimalle Waywallen eklentisi buna sebep oluyor olabilir. Daha statik bir resim veya saat içermeyen bir duvar kağıdı seçerek teşhis etmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca Wallpaper Engine kullanmak isterseniz başka bir eklenti deneyebilirsiniz.

Waywallen, arayüzü ve kullanımı çok rahat olduğu için hoşuma gidiyor ama işte :/ Attığınız eklentide de duvar kâğıtları için saat ve benzeri ek unsurlar çalışıyor mu?

Waywallen, arayüzü ve kullanımı çok rahat olduğu için hoşuma gidiyor ama işte. Attığınız eklentide de duvar kâğıtları için saat ve benzeri ek unsurlar çalışıyor mu?
Web tabanlı olmadığı surece duvar kağıtları sorunsuz çalışıyor. Ayrıca bu eklentininde grafik arayüz bulunmakta.

paru -S linux-wallpaperengine-gui-git ile arayüzlü halini kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…