Caillou (Kayyu) yeni bölümleriyle tekrar başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenazeyebekleriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 816
Eski 2D şekliyle devam etmeleri gerekirdi. Zaten izleyecek olanlar zamanında bu bölümleri kaçırmamaya çalışan kitle olur çoğunlukla.

Küçükken çok izlerdim Yumurcak TV'de. Eski olan şeyleri yenilerinde kötü yapıyorlar artık bazen. 2D olup bundan daha kaliteli animasyonlar var.

Küçükken çok izlerdim Yumurcak TV'de. Eski olan şeyleri yenilerinde kötü yapıyorlar artık bazen. 2D olup bundan daha kaliteli animasyonlar var.

Ne yazık ki öyle, günümüzde şirketler paraya kıyıp uzun süre hatırlanacak işler yapmak yerine saçma sapan şeyler yapıyorlar. Özellikle Disney gibi devasa firmalar başı çekiyor bu konularda benim için.

Haklısınız. Eskisi gibi emek harcamıyorlar. Artık insanların seyredeceği güzel diziler veya filmler yapmak yerine basit yapıyorlar. Sırf sadece para kazanmak için yapıyorlar.

Hocam zaten günümüzde çoğu şirketin böyle bir amacı olduğunu sanmıyorum. İçerikleri günlük izleyip tüketmemizi istiyorlar çoğunlukla ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…