Cakma Xbox 360 kolu on inceleme

Selamlar. Bugun, cimrilikten oturu aldigim 400TLlik cakma XBOX 360 kolunu size tanitacagim.

Urunu Trendyol uzerinden Istoc AVM saticisi uzerinden aldim. Secme sebebim genel olarak olumlu yorumlara sahip olmasi ve 1500 civar bir ucreti sadece PS2 oynamak icin vermek istememem.

Kol "fazlasiyla esinlenilmis" bir kutu ile gelmekte. Icinden sadece kol ve minik bir kullanma kilavuzu cikiyor.

Tus hissiyatlari fena degil fakat sol analogun, sag analoga gore biraz daha sert oldugunu hissettim ve tetik tuslari biraz saga sola esneyebiliyor eger cekistirirseniz. 400TLlik kol icin fazla bir kotulugu yok.

Steam kolu Xbox360 kolu olarak taniyor ve almamin asil sebeplerinden biri de buydu. Boyle cok daha rahat ve PlayStation2-USB donusturucu aparatimin esekliklerine maruz kalmiyorum.

Sasirtici bir sekilde tetik tuslari basma hassasiyetli. Bu Nintendo oyunlarini seven arkadaslarin bence hosuna gidecektir.

Drift vs yasamadim fakat kol eve geleli yaklasik olarak yarim saat oldu.

Bir de fotograf atip kapatabilirim sanirim. 3 4 ay icinde bozulsa bile Torima etiketli oldugu icin arkam nispeten de olsa saglamda diye dusunuyorum ve ucuz bir fiyata rahat bir kol almis bulundum gibi.

Meraklisi icin, Linux bir sorun yaratmadi, gayet guzel kullaniliyor.

Üzerine 300-400 lira daha koyup Logitech F310 falan alınırdı. Ucuz ürünler çok çabuk bozukuyor. Bkz:

İfadeler: 29
Üzerine 300-400 lira daha koyup Logitech F310 falan alınırdı. Ucuz ürünler çok çabuk bozukuyor. Bkz:
Dogru fakat param yok. Zaten kol 400 oldugu icin fiyat iki katina cikiyor. Hata orani artiyor fakat haliyle hepsi bozulacak diye bir kaide yok.

Cakma urunlerde bahtim gelende orjinal urunlerden daha iyi gider, nasip kismet artik

Bu tarz çakma kolları hiç sevmiyorum, 2 yıl önce PlayStation 3'ümün orijinal kolu 10 sene sonra rahmetli olduğu için idare etme amaçlı çakma bir konsol almıştım. Sadece 2 ay sonra o da rahmetli oldu, oysa 2 haftada bir kullanıyordum konsolu...

Xbox kullanırken hiç çakma konsol kullanmadım, kullanmak da istemiyorum açıkçası.

Ölü bölge testi de paylaşabilirsiniz

Ölü bölge testi de paylaşabilirsiniz
Kolsuzlugumun kusuruna bakmayin, evet olu bolgesi var, en ustten saga dogru cevirirken bir sure cevap vermiyor.

@29 hocam hala kullanıyor musunuz? Geçen zaman içinde herhangi bir problem çıkardı mı?

@29 hocam hala kullanıyor musunuz? Geçen zaman içinde herhangi bir problem çıkardı mı?
Windows uzerinde evet, Linux uzerinde hayır.

Muhtemelen USB driverlariyla alkali bir mevzu var Windows kaynakli, güçlü titreme modundayken bazen takili kalip donabiliyor. Linux üzerinde yaşanmadı.

Sol joystick uretilirken zimparasi iyi yapilmamis, sola cekerken azicik sürtüyor.

Bunun dışında plug and play. Gayet memnunum.

İfadeler: 573

Sanırım bu gamepadi alacağım. F310 son birkaç aydır inanılmaz zamlandı. Cevabınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…