Nullestio Uzman Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 209 Çözümler 3 Beğeniler 90 13 Ekim 2025 #1 Campaign oyun çöküyor ve hata veriyor, çözüm bilen var mı? Saatlerdir uğraşıyorum. Hata bu: Sistem özellikleri. RTX 5060 Ti 16 GB. Patriot 32 GB 6000MHz. Ryzen 5 7600. SSD kurulu.
Campaign oyun çöküyor ve hata veriyor, çözüm bilen var mı? Saatlerdir uğraşıyorum. Hata bu: Sistem özellikleri. RTX 5060 Ti 16 GB. Patriot 32 GB 6000MHz. Ryzen 5 7600. SSD kurulu.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.081 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 13 Ekim 2025 #2 EXPO kapatıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Nullestio Uzman Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 209 Çözümler 3 Beğeniler 90 13 Ekim 2025 #3 Recep Baltaş dedi: EXPO kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim çözüm yok sadece campaign mod bu hatayı veriyor zombi mod denedim onda girebildim oyuna. GoodbyeDPI kapatım yine çözülmedi. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: EXPO kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim çözüm yok sadece campaign mod bu hatayı veriyor zombi mod denedim onda girebildim oyuna. GoodbyeDPI kapatım yine çözülmedi.
Y yekaya Becerikli Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 37 Çözümler 1 Beğeniler 17 13 Ekim 2025 #4 Nullestio dedi: Denedim çözüm yok sadece campaign mod bu hatayı veriyor zombi mod denedim onda girebildim oyuna. GoodbyeDPI kapatım yine çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir şeyden kaynaklanıyor olabilir oyun dosyalarını doğrularsanız düzelir belki ya da reinstall. Artı 0 Eksi
Nullestio dedi: Denedim çözüm yok sadece campaign mod bu hatayı veriyor zombi mod denedim onda girebildim oyuna. GoodbyeDPI kapatım yine çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir şeyden kaynaklanıyor olabilir oyun dosyalarını doğrularsanız düzelir belki ya da reinstall.
KS KS Nullestio Uzman Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 209 Çözümler 3 Beğeniler 90 13 Ekim 2025 #5 yekaya dedi: Hocam herhangi bir şeyden kaynaklanıyor olabilir oyun dosyalarını doğrularsanız düzelir belki ya da reinstall. Genişletmek için tıkla... Denedim doğrulamayı sileyim o zaman tekrar yükleyim. Artı 0 Eksi
yekaya dedi: Hocam herhangi bir şeyden kaynaklanıyor olabilir oyun dosyalarını doğrularsanız düzelir belki ya da reinstall. Genişletmek için tıkla... Denedim doğrulamayı sileyim o zaman tekrar yükleyim.
roszd Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 86 Beğeniler 30 13 Ekim 2025 #6 Nullestio dedi: Denedim doğrulamayı sileyim o zaman tekrar yükleyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynı şeyi yaşıyorum düzeltebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Nullestio dedi: Denedim doğrulamayı sileyim o zaman tekrar yükleyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynı şeyi yaşıyorum düzeltebildiniz mi?
KS KS Nullestio Uzman Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 209 Çözümler 3 Beğeniler 90 14 Ekim 2025 #7 roszd dedi: Hocam bende aynı şeyi yaşıyorum düzeltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır düzeltemedim her yolu denedim çözüm yok. Siz bir çözüm bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
roszd dedi: Hocam bende aynı şeyi yaşıyorum düzeltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır düzeltemedim her yolu denedim çözüm yok. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?