Çözüldü Call of Duty Modern Warfare 1 "error: IDXGISwapChain" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kedy_Dremurr

Başarılı
  • RAM 32 GB 5600 MHz
  • Ekran kartı RTX 4060 laptop GPU
  • İşlemcii7 14700HX

Arkadaşlar interenette gördüm birkaç video gölge ayarını falan kapadılar ama olmadı bende, çözümü bilen var mı?

Hatayı aşağıya bırakıyorum:

Error: IDXGISwapChain: Present failed: GPU ayg't ÷rne-i Ask'ya alʼnm2■. Uygun eylemi belirlemek i♦in getdeviceremovedrea son komutunu kullan❜n.
Disable shader caching, lower graphic settings, Free up RAM, or Update your GPU drivers.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dahili GPU sürücü sürümü nedir? Bir de poyun Remastered sürüm mü?

Aslında remastred yazmıştım abi ama moderatör silmiş sanırım. Sürücüyü şimdi tmiz kurulum yaptım abi son sürüm.
Hocam en sonunda oyuna giriş yapabildim.
Çözüm için diğer insanlara faydalı olması için adım adım aşağıya yazıyorum.
1) önce bu rehbere göre ekran kartınızın driverını kaldırın ve temiz kurulum yapın.
2) kurulumdan sonra oyun halen çökmeye devam edecektir. Çökmemesi için şunu yapın (iki adet fotoğraf göderiyorum birisi yamasız İngilizce diğeri Türkçe.)

Bu şekilde olması gerekiyor. Bu ayarları yaptıktan sonra oyuna giriş sağlıyabildim.

Tekrardan teşekkürler hocam.
Dahili GPU sürücü sürümü nedir? Bir de poyun Remastered sürüm mü?

Aslında remastred yazmıştım abi ama moderatör silmiş sanırım. Sürücüyü şimdi tmiz kurulum yaptım abi son sürüm.
Hocam en sonunda oyuna giriş yapabildim.
Çözüm için diğer insanlara faydalı olması için adım adım aşağıya yazıyorum.
1) önce bu rehbere göre ekran kartınızın driverını kaldırın ve temiz kurulum yapın.
2) kurulumdan sonra oyun halen çökmeye devam edecektir. Çökmemesi için şunu yapın (iki adet fotoğraf göderiyorum birisi yamasız İngilizce diğeri Türkçe.)

Bu şekilde olması gerekiyor. Bu ayarları yaptıktan sonra oyuna giriş sağlıyabildim.

Tekrardan teşekkürler hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…