Steam'den aldığım güne, keşke indirimde bile almasaydım. Aldıkları para haram zıkkım olsun diyorum. Parayı hak etmiyorlar. Play'e bastığım zaman sürekli oyundan atıp duruyor. Bu oyunu sorunsuz sistemde oynayabilen var mı? 260 GB boşu boşuna indirdim.
Leş ötesi oyunlar çıkarıp tek derdi para olan bir şirkete para akıtmaktan vazgeçin bence. Son Black Ops rezilliğinden sonra adının bile anılmaması lazım. Bildiğin dalga geçtiler milletle.
Yok hocam, ona baktım şimdi, olay görüntüleyicisinde herhangi bir hata yok. Zaten oyunun arayüzüne giriyor, biraz shader ekranında bekliyor, Play tıkladığım zaman o ekranı da geçiyor, hata vermeden oyundan atıyor.
Yok hocam, ona baktım şimdi, olay görüntüleyicisinde herhangi bir hata yok. Zaten oyunun arayüzüne giriyor, biraz shader ekranında bekliyor, Play tıkladığım zaman o ekranı da geçiyor, hata vermeden oyundan atıyor.
Bu Hub olayını bilmiyorum ama arayüzde grafik ayarları varsa onları bir kontrol et istersen. Ekranı tam ekran veya pencereli tam ekrana al. Çözünürlük bilgisayarınkiyle aynı olsun.
Bu Hub olayını bilmiyorum ama arayüzde grafik ayarları varsa onları bir kontrol et istersen. Ekranı tam ekran veya pencereli tam ekrana al. Çözünürlük bilgisayarınkiyle aynı olsun.
Tamamdır hocam sorun çözülmüştür; biraz basitmiş ama gözden kaçırmışım, farklı bir oyununa tıklıyormuşum ondan dolayı atıyormuş. Arayüzde 2 adet Call of Duty gözüküyor, bende o oyun olmadığı için oyundan atıyor. Şimdi oynuyorum. Anlık bir sinir işte.