alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 17 Mayıs 2024 #1 UPnP'yi kapattım ama işe yaramadı bu oyunda, yardımcı olur musunuz?
Çözüm dewberry 17 Mayıs 2024 alperen dedi: UPnP'yi kapattım ama işe yaramadı bu oyunda, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınız nedir acaba? SuperOnline ise yapacağınız tek şey Statik IP satın almak veya VPN benzeri bir hizmet kullanmak.
alperen dedi: UPnP'yi kapattım ama işe yaramadı bu oyunda, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınız nedir acaba? SuperOnline ise yapacağınız tek şey Statik IP satın almak veya VPN benzeri bir hizmet kullanmak.
dewberry Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 30 Beğeniler 3.312 Yer LTAD 17 Mayıs 2024 #2 alperen dedi: UPnP'yi kapattım ama işe yaramadı bu oyunda, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınız nedir acaba? SuperOnline ise yapacağınız tek şey Statik IP satın almak veya VPN benzeri bir hizmet kullanmak. Artı 0 Eksi Çözüm
alperen dedi: UPnP'yi kapattım ama işe yaramadı bu oyunda, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınız nedir acaba? SuperOnline ise yapacağınız tek şey Statik IP satın almak veya VPN benzeri bir hizmet kullanmak.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 17 Mayıs 2024 #3 dewberry dedi: İnternet sağlayıcınız nedir acaba? Superonline ise yapacağınız tek şey Statik IP satın almak veya VPN benzeri bir hizmet kullanmak. Genişletmek için tıkla... Netspeed. Artı 0 Eksi
dewberry dedi: İnternet sağlayıcınız nedir acaba? Superonline ise yapacağınız tek şey Statik IP satın almak veya VPN benzeri bir hizmet kullanmak. Genişletmek için tıkla... Netspeed.
dewberry Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 30 Beğeniler 3.312 Yer LTAD 17 Mayıs 2024 #4 alperen dedi: Netspeed. Genişletmek için tıkla... SuperOnline için dediklerim NetSpeed için de geçerli. Ayrıca hata kodu nedir? Bahsettiğim çözümler HUENEME-NEGEV hatası için. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
alperen dedi: Netspeed. Genişletmek için tıkla... SuperOnline için dediklerim NetSpeed için de geçerli. Ayrıca hata kodu nedir? Bahsettiğim çözümler HUENEME-NEGEV hatası için.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 17 Mayıs 2024 #5 dewberry dedi: SuperOnline için dediklerim NetSpeed için de geçerli. Ayrıca hata kodu nedir? Bahsettiğim çözümler HUENEME-NEGEV hatası için. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı o. Kod kodu yok dümdüz internet bağlantı hatası. VPN açınca düzeldi sonunda. Tunnel Bear kullandım merak edenler için. VPN'den önce bir sürü şey yaptım işe yaradı mı bilmem ama atayım neler yaptığımı. UPnP kapatmak ve modem resetlemek yaptığım işlemler. Artı 0 Eksi
dewberry dedi: SuperOnline için dediklerim NetSpeed için de geçerli. Ayrıca hata kodu nedir? Bahsettiğim çözümler HUENEME-NEGEV hatası için. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı o. Kod kodu yok dümdüz internet bağlantı hatası. VPN açınca düzeldi sonunda. Tunnel Bear kullandım merak edenler için. VPN'den önce bir sürü şey yaptım işe yaradı mı bilmem ama atayım neler yaptığımı. UPnP kapatmak ve modem resetlemek yaptığım işlemler.
Vedo Uzman Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 2 31 Mayıs 2024 #6 Oyun VPN algılarsa ban atıyordu en son. Sizde bir sorun oldu mu? Artı 0 Eksi
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 31 Mayıs 2024 #7 Vedo dedi: Oyun VPN algılarsa ban atıyordu en son. Sizde bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, VPN'siz oynayamiyorum zaten. Artı 0 Eksi
Vedo dedi: Oyun VPN algılarsa ban atıyordu en son. Sizde bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, VPN'siz oynayamiyorum zaten.