Call of Duty MW 3 (2011) grafik modu önerisi

Nostaji seriyi tekrar bitireyim dedim, ikinci oyunu Remastered versiyonu ile bitirdim fakat sağ olsun Activision 3. oyun için uğraşmamış böyle şeylerle. Oyunu istersem 8K yapayım yine de berbat gözüküyor, sağlamından bir grafik modu önerebilecek, hatta tamamen oyunu değiştirebilecek mod biliyorsanız önerir misiniz?

Nasıl grafik çok kötü gözüküyormuş anlamadım? Sen şimdi şey mi demek istiyorsun acaba. O kadar sistemim var verebileceğinin en üst düzey grafiğini versin bana diyorsun galiba.

Çünkü MW3'ü ben çok ama çok güçsüz bir donanımla çok rahat oynamıştım oradan biliyorum. Ama grafikleri kötü değil ki o oyunun. Neresini sevmediniz acaba? Hatta diğer serilerine göre en modernize olan hali oydu. CoD 4 MW CoD MW2'yi görmediniz galiba.

Hocam sakin olun, oyunu şu an oynuyorum ve her şey en yuksekte olmasina rağmen eskiye gore guzel gelmiyor. Ben daha guzel gelmesi icin mod istiyorum bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş sorgulmanızı değil mod önerisi istiyor.

Arkadaş sorgulmanızı değil mod önerisi istiyor.
Turkce altyazi fontu bozmus tekrar kurdum, image quality yukseltince daha da guzel oldu fakat daha da guzel olabilir sanki ana avrat sovdum alt tarafi mod istedim.

Türkçe alt yazı fontu bozmus tekrar kurdum, image quality yukseltince daha da guzel oldu fakat daha da guzel olabilir sanki ana avrat sovdum alt tarafi mod istedim.

Nexus modda RTX mod var tüm ekran kartlarında çalışıyor.

Konu hortlamışken genel ayar önerisi yapayım.

MW3 ilk olarak IW ekibinin önemli isimlerinin ayrıldığı ve Sledgehammer'dan destek alınan ilk oyun. Bu oyunda dokular MW2 göre gerçekten cansız ve kötü gözüküyor. Ayrıca Ambient Occulision ilk denedikleri CoD olması lazım, bu çok da hoş durmadığı gibi gereksiz karanlık yapıyor. Yine de açık oynayın kötü değil.

Ek olarak MW1 konsol MW2 ve MW3 yok. Yani bazı Anti Aliasing veya doku filtreleme ayarlarını en yükseğe ayarlayamıyorsunuz. Normalde x16 AA(kenar yumuşatma) ve x16 doku filtreleme var. Kenar yumuşatma özellikle MW1(2007) bayağı fark ettiriyor. Onu ayrıca Super Sample olarak değiştirebiliyorsunuz.

Tüm eski CoD'larda doku ayarını otomatik bırakırsanız büyük ihtimalle en yüksek ayar yerine orta veya yüksek ayarda olacak. Ayrıca bu oyun ve sonraki oyunlarda gelen Image Quality ayarını Native yapmadığınız sürece oyun kötü gözüküyor. Yukarıda da belirttim oyunun çok karanlık olduğunu düşünüyorsanız Ambient Occulusion kapatabilirsiniz. Ek olarak Specular map kapatırsanız obje vb. kenarındaki yansımalar da gidecektir. Eski oyun olduklarında çirkin durabiliyor. Ben bu ayarlarda şu ara tekrardan oynuyorum öneririm.

Oyundan da şöyle görseller bırakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…