Oyuna verdiğim parayla sıkıntı yok. Parasını çıkarırım. Ama pek oynamak istemiyorum. Oynamak istemediğim ve oynayamadığım oyuna boşuna para vermek istemiyorum. Onun yerine başka oyun alırım. Oyunu oynayamıyorum. Herkes deli dehşet oynuyor. Ben onların yanında sönük kalıyorum. Daha önce online olarak MW2019 ve MWIII 2023 oynadım. CoD: Modern Warfare III (2023) ve Modern Warfare 2019'da daha iyi oynuyordum. Öldürme serileri falan yapıyordum. Ama MW4'te daha hiç yapamıyorum. Adamlar çok iyi oynuyor, hemencecik vuruyorlar beni.

Sürekli öl, "F" tuşuna basarak yeniden doğ, adamın biri öldürme serisi ile atak helikopteri çağırsın, sen 2-3 adım attığında yukarıdan öl. Silahların maksimum leveli yüksek olsun. Her şeyden öncesi de beni en çok rahatsız eden sürekli ölmem. Ben daha nişan alamadan adamın vurması. Oyunu oynayamıyorum, sistemimde kötü değil. Yani aksiyon ve serotonin salgılayacağıma 1-2 adam öldürüp ölüyorum. Bu da oyunun tadı damağımda kalıyor. Zevkli gelmedi bana oyun.

Mermiler zaten düz gidiyor diye biliyorum. İyi yanları da var tabii, oyunun bloom effect'i falan yok.

Mekanikleri açısından konuşacak olursak bence MW2019 daha zevkliydi. Bu fazla gerçekçi olunca oyun yorucu oluyor. Oyunlar aşırı gerçekçi olunca bence yorucu oluyor. RDR2 hariç, adamlar gerçekçiliği eğlenceye dönüştürmüşler.

Dediğim gibi, parasıyla sıkıntı yok. Parasını bir türlü çıkarırım. Fakat oynamadığım ve kütüphanemden boş boş duracağına başka oyuna ya da GTA 6'ya verebilirim. Ama korkum şu: canım 6 ayda bir Call of Duty'nin multiplayer'ı canım çekiyor. O zaman dürtüme engel olamayıp oyunu daha geç ve daha pahalıya satın alırım, kaygılanıyorum. Belki, MW2019 zaten var bende, onda tadını çıkarabilirim. Zaten onu daha çok beğendiğimi söylemiştim.

Bu yazdıklarımı göz önünde bulundurarak CoD MW4'ü iade etmeli miyim sizce? Ben etmeyi düşünüyorum. Ama belki yanıldığım nokta olabilir, konu açmak istedim.
2026'da Modern Warfare oynayan var mı hala ya? Dünyanın en rezil serisine döndü oyun.

Oyuna verdiğim parayla sıkıntı yok. Parasını çıkarırım. Ama pek oynamak istemiyorum. Oynamak istemediğim ve oynayamadığım oyuna boşuna para vermek istemiyorum. Onun yerine başka oyun alırım. Oyunu oynayamıyorum. Herkes deli dehşet oynuyor. Ben onların yanında sönük kalıyorum. Daha önce online olarak MW2019 ve mwııı 2023 oynadım. CoD: Modern Warfare III (2023) ve Modern Warfare 2019'da daha iyi oynuyordum. Öldürme serileri falan yapıyordum. Ama MW4'te daha hiç yapamıyorum. Adamlar çok iyi oynuyor, hemencecik vuruyorlar beni.

Sürekli öl, "F" tuşuna basarak yeniden doğ, adamın biri öldürme serisi ile atak helikopteri çağırsın, sen 2-3 adım attığında yukarıdan öl. Silahların maksimum leveli yüksek olsun. Her şeyden öncesi de beni en çok rahatsız eden sürekli ölmem. Ben daha nişan alamadan adamın vurması. Oyunu oynayamıyorum, sistemimde kötü değil. Yani aksiyon ve serotonin salgılayacağıma 1-2 adam öldürüp ölüyorum. Bu da oyunun tadı damağımda kalıyor. Zevkli gelmedi bana oyun.

Mermiler zaten düz gidiyor diye biliyorum. İyi yanları da var tabii, oyunun bloom Effect'i falan yok.

Mekanikleri açısından konuşacak olursak bence MW2019 daha zevkliydi. Bu fazla gerçekçi olunca oyun yorucu oluyor. Oyunlar aşırı gerçekçi olunca bence yorucu oluyor. RDR2 hariç, adamlar gerçekçiliği eğlenceye dönüştürmüşler.

Dediğim gibi, parasıyla sıkıntı yok. Parasını bir türlü çıkarırım. Fakat oynamadığım ve kütüphanemden boş boş duracağına başka oyuna ya da GTA 6'ya verebilirim. Ama korkum şu: Canım 6 ayda bir Call of Duty'nin multiplayer'ı canım çekiyor. O zaman dürtüme engel olamayıp oyunu daha geç ve daha pahalıya satın alırım, kaygılanıyorum. Belki, MW2019 zaten var bende, onda tadını çıkarabilirim. Zaten onu daha çok beğendiğimi söylemiştim.

Bu yazdıklarımı göz önünde bulundurarak CoD MW4'ü iade etmeli miyim sizce? Ben etmeyi düşünüyorum. Ama belki yanıldığım nokta olabilir, konu açmak istedim.

Vallahi bende alacaktim oynadiktan sonra soru işaretleri kaldi aklımda ulan ayni silah ben adama once sikmaya baslamisim adam iki atista olduruyor, bu bir kere degil yuz kere oluyor adam artik bunaliyor. Niye boyle çözemedim farkli ne yapiyor olabilirler.

En son sinir oldum alt F4 attim.